Blog

Verder lezen

Stel je voor: een koppel, hand in hand, omringd door weelderig groen, lekker in de zon. De levendige kleuren van de natuur dienen als de perfecte achtergrond voor een koppel fotoshoot buiten terwijl ze samen blijvende herinneringen creëren.

De achtergrond van de natuur: waarom een buiten fotoshoot voor een koppel een must is

koppel fotoshoot buiten

Fotoshoots

Verder lezen

Als trouwfotograaf in Drenthe ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de essentie van jullie speciale dag.

Trouwfotograaf in Drenthe: leg je speciale dag vast

Trouwfotograaf in Drenthe

Trouwfotografie

Verder lezen

Op zoek naar een betoverende trouwlocatie in Noord-Nederland? Van schilderachtige boerderijen tot imposante kastelen en idyllische landgoederen, Noord-Nederland biedt een scala aan prachtige en romantische locaties voor jullie speciale dag. In deze blog neem ik je mee op reis door Groningen, Drenthe en Friesland en benoem ik enkele van de mooiste trouwlocaties die deze regio te bieden heeft.

Trouwlocatie in Noord-Nederland: Ontdek de mooie en romantische locaties in het Hoge Noorden

Trouwlocatie in Noord-Nederland Oranjewoud

Trouwlocaties

Verder lezen

Een festivalbruiloft is een unieke en leuke manier om je huwelijksdag te vieren. Het is een evenement waar je gasten kunnen genieten van de sfeer van een festival, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om getuige te zijn van een van de belangrijkste dagen in je leven. Volg deze stappen om een onvergetelijke festivalbruiloft te organiseren.

Festivalbruiloft: zo organiseer je een onvergetelijke dag

Festival bruiloft Groningen

Trouwfotografie

Verder lezen

Trouwfotografie is een cruciaal onderdeel van je bruiloft. Het kiezen van de juiste fotograaf die jouw stijl begrijpt en ervaring heeft, is essentieel. Bespreek de gewenste fotografiestijl, maak een goede planning voor de foto’s en denk na over de locatie. Zo leg je de speciale momenten van je huwelijksdag op prachtige wijze vast en koester je deze herinneringen voor altijd.

Het kiezen van de juiste trouwfotograaf

Fotoshoot locatie Drenthe

Trouwfotografie

Ontdek mijn aanbod >

Foto's zijn niet zomaar een momentopname. Het zijn misschien wel één van de meest waardevolle dingen die je kan bezitten. Want herinneringen kunnen vervagen, maar foto's blijven bestaan. Binnen vijf, tien of twintig jaar, je zal ze voor eeuwig kunnen koesteren!

Mijn doel?

Jouw meest dierbare momenten vangen zodat jij ze voor altijd kan koesteren.

Website Assets-Arch Outline

Leer me kennen

Hoi, mijn naam is Nienke. Het liefst leg ik zoveel mogelijk vast, herinneringen maken die je altijd terug kan kijken doormiddel van foto’s. De mooiste, kwetsbaarste en gelukkigste momenten; jullie bruiloft, verloving of jullie gezin of zwangerschap. Ik leg het met liefde voor jullie vast!

Jullie fotograaf bij de belangrijke momenten in jullie leven

Hoi, ik ben Nienke