Portret

Een eerste indruk is van essentieel belang voor de uitstraling van een bedrijf. Wanneer een spreekpersoon van een bedrijf uitgenodigd wordt in een magazine, is het verstandig om van goede foto’s en portretten te zijn voorzien.

Zakelijke foto's voor magazines

Een goede portretfoto is belangrijker dan je denkt! Een werkgever, klant of toekomstige partner veilt binnen enkele seconden al een oordeel. Ik leg met alle plezier jouw picture vast op beeld. Of het nu gaat om een nieuw zakelijk portret, content voor social media of trouwfoto’s. Ik maak allerlei verschillende fotoshoots. Van love fotoshoot’s tot productfotografie.

Zo maak ik ook graag portretten. Ik maak portretfoto’s zowel voor hele organisaties en afdelingen, als voor gezinnen en families. Ik schiet leuke foto’s voor in huis, maar ook voor professionele LinkedIn-profielen.

Portret fotograaf

lees meer over branding fotoshoots

Ik help jou graag met branding foto’s. Deze foto’s maken we op kantoor, bij jou thuis of buiten op een leuke, gewenste locatie. We kunnen natuurlijk een locatie afhuren indien dat bij jou en je bedrijf past. Op deze branding foto’s laat ik jouw persoonlijkheid zo goed mogelijk naar voren komen, bijpassend aan het bedrijf. Zo is het mogelijk om iedere werknemer met eenzelfde portretstijl te fotograferen. Ideaal voor sociale media of de website!

Laat je persoonlijkheid spreken!

Dit wil ik!

Als ik een headshot of close-up portret foto maak, ga ik voor een pakkende, krachtige uitstraling. Een uitstraling waarbij jij krachtig en sympathiek overkomt. Dit maak ik waar met de juiste belichting en achtergrond. Deze headshots kun je perfect gebruiken op je social media profielen, je website of in een fotolijst bij je thuis.

Headshot foto

Een goed portret is erg persoonlijk, daarom vind ik het prettig om voor de shoot met je in contact te komen en jouw wensen te bespreken. Welk beeld heb jij voor ogen? Zo kan ik rekening houden met bepaalde locaties en achtergronden. Daarnaast vind ik het prettig om ongedwongen foto’s te maken. Ik stel je altijd zoveel mogelijk op je gemak zodat je ontspannen en spontaan op beeld wordt gezet.

Kennismaking

Fotoshoot van 1,5 uur
Vanaf 40 foto's
Exclusiviteit: ik heb ruim de tijd voor jouw fotoshoot, lopen we een kwartiertje uit? Geen probleem
Nabewerking van de foto’s
Zelf foto’s kiezen in een online galerij
Foto’s digitaal toegezonden binnen 1 week
Mogelijkheden voor fotoprints en albums
Duidelijke communicatie
Exclusief BTW
Inclusief reiskosten binnen de provincie Drenthe, buiten Drenthe € 0,39 per km. Deze worden vooraf gecommuniceerd

altijd inclusief:

299,- 

Boek hier gelijk je fotoshoot

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Of vul hieronder je gegevens in en ontvang de brochure!