Albums

Het samenstellen van een album kost natuurlijk even tijd. Voor trouwalbums heb je tijdens een kennismaking de demo albums en coverstalen kunnen bekijken en eventueel een keuze gemaakt wat betreft de materialen.
Na een fotoshoot of bruiloft heb je de foto's ontvangen in een online galerij. Hier kan je aangeven welke foto's je/jullie graag in het album willen hebben. De hoeveelheid foto's die in het album passen, is afhankelijk van het aantal pagina's en hoe groot het album is.

De gekozen foto's plaats ik voor jullie in het album. Ik maak een unieke lay out en zet de foto's op een logische en verhalende volgorde in het album. Ik werk met professionele software om het album samen te stellen.

Wanneer ik dit klaar heb mogen jullie wijzigingen aangeven. Wil je bijvoorbeeld foto's weg laten of toevoegen, of misschien de bladzijden omwisselen? Ik pas het aan en daarna mag je nog één keer wijzigingen aangeven. Is het allemaal akkoord? Dan verstuur ik het naar de drukker. Het album wordt gedrukt op professioneel fotopapier van hoge kwaliteit en met verdikte en stevige bladzijden. Levertijden van een album zijn ongeveer 6 tot 8 weken.

Hoe gaat het samenstellen van een album in zijn werk?

Je foto's in een album saai? Tegenwoordig plakken we foto's niet meer in een ouderwets plakboek, maar kan je je albums zo customizen zoals je helemaal zelf wilt. Twijfel je of je een (trouw)album wilt laten samenstellen? Een (trouw)album is één van de waardevolste bezitten die je kan hebben. Het is een relatief kleine investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. Zo'n mooi album pak je natuurlijk veel sneller om even doorheen te bladeren en terug te gaan naar die dierbare momenten of die o zo speciale dag.

Bij Nienke Jolien Photography kan je albums bestellen in verschillende formaten en kleuren. Met een tekst op de cover, of juist niet. Kies je bijvoorbeeld voor 30 bladzijden of meer of minder? De foto's worden geprint door vakkundige drukkers die werken met moderne printers en technieken. Een luxe product is dan het eindresultaat. Heel wat anders dan printen met een huis tuin en keuken printer of de foto-/albumservice van de Hema, Albelli of Kruidvat (wat afbreuk doet aan mijn werk). De foto's worden gedrukt op professioneel fotopapier van hoge kwaliteit en de bladzijden liggen plat, waardoor ze niet terug slaan tijdens het bladeren.

Mijn stijl valt te omschrijven als warm, romantisch en puur. Dat zie je ook terug in de albums, bijvoorbeeld door de luxe leren, velvet en linnen covers. De foto's zijn meer dan alleen plaatjes, in een album vertellen ze jou/jullie verhaal!

Albums

Herinneringen in tijdloze en kwalitatieve fotoalbums

Een gepersonaliseerde bewaarbox voor fotoalbums. Deze bewaarboxen zijn perfect voor het bewaren van je dierbare herinneringen. De bewaarboxen zijn zo gemaakt dat het fotoalbum er precies in past. Met een (schuif)deksel gaat de box makkelijk open en dicht en blijft je album mooi en schoon. En zo'n bewaarbox staat ook nog eens heel leuk!

De houten boxen worden met de hand gemaakt van berkenhout en op de deksel is een laser gravering mogelijk. De clamshell boxen zijn beschikbaar voor leer, kunstleer en linnen.

Bewaarboxen

dit wil ik!

Naast trouwalbums kan je natuurlijk ook bij een losse fotoshoot een album bestellen. Hoe leuk is het om de foto's van een zwangerschap fotoshoot of een newborn fotoshoot in een mooi album te hebben? Leuk voor later! De kans dat je nog eens door een album bladert om herinneringen op te halen is groter dan wanneer de foto's in een digitaal hoekje op de computer liggen te 'verstoffen'.

Het samenstellen van een album bij een losse fotoshoot werkt ongeveer hetzelfde als bij het samenstellen van een trouwalbum. Het enige verschil is dat je maar één ronde voor wijzigingen hebt én dat je voorafgaand bij het boeken van de fotoshoot moet aangeven of je een album wilt. Dan neem ik een demo album en de coverstalen mee naar de fotoshoot zodat je een keuze kan maken welke materialen en opties je wilt. Je kan uiteraard ook kiezen voor een mini album.

Een album bij een losse Lifestyle fotoshoot

Stuur mij de brochure!

De albums worden besteld bij een professionele drukkerij. Ze worden met de hand in elkaar gezet. Dat kost natuurlijk even tijd. Gemiddeld duurt het leveren van een album zo'n 6-8 weken.

Levertijden albums

Wanneer je voor een trouwfotografie pakket kiest is het altijd mogelijk om een fotoalbum bij te bestellen. In de trouwfotografie pakketten zit standaard een 15x15 album met 30 pagina's. Het samenstellen van het album doe ik voor jullie. Je mag vanuit de online galerij de foto's kiezen. Voordat ik het album bestel kunnen jullie wijzigingen doorgeven. Wil je bijvoorbeeld een foto toch niet of wel in het album. Of wil je foto's of zelfs pagina's in een andere volgorde. We kijken samen naar wat het mooiste is. Na de wijzigingen geef je akkoord en daarna bestel ik het album.

Kies je bij een losse fotoshoot voor een album? Dan mag je zelf de foto's kiezen (vanuit de online galerij) en stel ik een album voor je samen. Voordat ik deze bestel mag je één keer wijzigingen doorgeven.

Wat is altijd inbegrepen?

Een groot album is natuurlijk fantastisch om te hebben. Maar hoe leuk is het om jullie ouders ook een album te geven. Kies voor een mini album, jullie trouwalbum maar dan in het klein. Het mini album is precies hetzelfde als jullie trouwalbum, met dezelfde foto's en opmaak, maar dan een kleinere versie van 15x15. Wedden dat de trotse (schoon)ouders deze leuke mini albums aan iedereen gaan laten zien?

Mini albums

Grote albums (20x20 en groter) hebben een vanafprijs van 329,-. Ze beginnen met 30 pagina's. De bewaarboxen hebben een vanafprijs van 88,-. Vraag de brochure op voor alle actuele prijzen.

Prijzen albums

vorige
volgende
Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de brochure gratis!