Trouwen

for special moments

Ondanks dat ik door geheel Nederland te boeken ben als trouwfotograaf liggen mijn roots in Groningen. Als trouwfotograaf Groningen weet ik als geen ander wat de mooiste plekjes zijn om leuke foto’s te laten maken in en rondom de stad Groningen. Daarnaast beschikt Groningen over de meest prachtige trouw- en feestlocaties. Dus gaan jullie binnenkort trouwen in Groningen denk dan aan prachtige locaties zoals de Fraeylemaborg, Borg Nienoord of de Hayema Heerd. Ik bespreek het graag met jullie! Ook op The Perfect Wedding zijn verschillende locaties te vinden om te trouwen in Groningen.

Trouwfotograaf Groningen

En leuk dat jullie mij overwegen als jullie trouwfotograaf. Het lijkt mij fantastisch om jullie grote dag vast te mogen leggen en ik kan niet wachten om jullie beter te leren kennen.

Een goede klik met een bruidspaar vind ik belangrijk. Ik fotografeer jullie bruiloft graag op een leuke en ontspannen manier. Op een onopvallende manier zal ik de foto’s maken en zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt door hier en daar even een praatje te maken met jullie gasten. Geforceerde poses is niet mijn ding dus verwacht een spontane en comfortabele trouwfotografie waarbij ik hier en daar misschien een aanwijzing geef (vaak met betrekking tot het licht).

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden. Ik ben altijd opzoek naar het mooiste licht, fantastische plekjes en speciale momenten. Tijdens een bruiloft ga ik voor de liefdevolle en intieme momenten tussen jullie twee maar ook met jullie dierbaren om jullie heen. Een omhelzing, een zoen of een lach. Oma die een traantje wegpinkt, een spelend kindje die stiekem van de taart snoept of vrienden die met elkaar lachen. Momenten die je wilt koesteren. Als fotograaf leg ik die vast, zodat jullie later met unieke foto’s van jullie bruiloft met veel plezier kunnen terugkijken op die mooie momenten en onvergetelijke en sprookjesachtige dag.

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Trouwfotografie

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden

Een absolute aanrader is de extra mogelijkheid om een engagement/love shoot te doen vooraf. Zo kan je alvast een beetje wennen om voor de camera te staan en kan je alvast ervaren hoe een fotoshoot in zijn werk gaat. De foto’s van een engagement shoot kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen of ik maak een mooi mini album voor jullie.

Indien jullie dat willen kan ik een second shooter en/of een videograaf zoeken voor jullie grote dag. Een second shooter of videograaf hanteert zijn/haar eigen prijzen. Dit zit dus niet bij de fotografieprijs in en ik zal alleen op zoek gaan en geef geen garantie dat er iemand beschikbaar is.

Extra mogelijkheden

Ja ik wil!

Ik werk met verschillende pakketten en mogelijkheden, beginnend met een fotografie pakket vanaf 1.049,- voor 6 uur fotografie. Vraag de trouwbrochure aan om te kijken welk pakket het best bij jullie bruiloft past. De foto’s waar de liefde van af spat probeer ik altijd snel te leveren in een online galerij, een mooi pakketje met usb-stick en indien jullie dat willen een mooi trouwalbum van mooie materialen. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad. Wil je meer informatie ontvangen over de kosten van een trouwfotograaf? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

wat kost een trouwfotograaf?

Vanaf 1.049,-

lees meer over albums

Omdat ik met verschillende pakketten werk is er voor ieder wat wils. Uiteraard bestaat de optie om een trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft. Een trouwalbum is een waardevolle toevoeging en wordt gemaakt van de meest prachtige materialen. Kies je voor een leren of een linnen cover, prachtig fine art papier of juist mooi glanzend papier. Ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking. Jullie mogen dan door mijn voorbeeld albums bladeren en ik laat jullie zien uit welke materialen jullie kunnen kiezen. En komen jullie er niet uit? Ik help jullie te kiezen door het juiste advies te geven wat aansluit bij jullie en jullie wensen. Wil je alvast meer weten over trouwalbums? Vraag dan snel de brochure aan!

trouwalbums

vorige
volgende

Volgende stap >

You said yes! Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld, of een kennismaking hebt gepland via het boekingssysteem, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je ontvangt dan de trouwbrochure per mail en we spreken een plek af voor een kennismaking. Het liefst face to face, want dan weet je gelijk of het klikt. De kennismaking is een informeel gesprek, geen druk om gelijk te boeken.
Wanneer jullie weten welk pakket het beste bij jullie past, maak ik een offerte voor jullie om het officieel te maken! Deze kan je online bekijken en digitaal ondertekenen. Jullie trouwdatum staat dan definitief in mijn agenda! Yes!

01. kennismaking

Volgende stap >

Waarschijnlijk ga je niet elke dag op de foto bij een fotograaf en kan het spannend zijn om op de trouwdag voor de camera te staan. Een goede reden dus om een engagement fotoshoot (ookwel loveshoot) te doen. Zo kunnen jullie alvast een beetje oefenen en kunnen we aan elkaar en de camera wennen. Klinkt goed toch? En, je kan de foto's ook gebruiken voor jullie trouwkaart of save the date kaart. Hoe leuk!

Via het online boekingssysteem kunnen jullie de fotoshoot inplannen. We overleggen dan over de locatie. Dat mag in het bos zijn, het strand of in jullie favo stad.

02. engagement shoot

Volgende stap >

Nog even geduld en dan wordt het lange wachten beloond! Je hebt per mail al een aantal tips van mij gekregen. Nu is het tijd voor de uitgebreide vragenlijst waar je alle informatie over jullie grote dag kunt invullen. Denk aan praktische dingen zoals telefoonnummers en adressen, draaiboek of dagplanning en een lijst voor de groepsfoto's. Als je inspiratiefoto's hebt, stuur maar door! Al deze informatie helpt mij om me goed op jullie dag te kunnen voorbereiden.
Daarnaast spreken we nog een keer af om ook de keuzes voor het trouwalbum te bespreken. Denk aan het formaat en het materiaal. Uiteraard spreken we ook de planning nog eens door.

03. 4 weken van te voren

Volgende stap >

Eindelijk, het is zo ver! Ik zal er zijn op de afgesproken tijd en plek, het liefst nog iets eerder. Wanneer we bij jullie thuis beginnen, zal ik eerst alle detail foto's maken (ringen, trouwkaart etc.) en zal daarna bij jullie beide het aankleden fotograferen. Vanaf daar volg ik jullie planning, doen we een uitgebreide fotoshoot op een mooie plek en maken we er verder een feestje van!
Op de dag zelf let ik goed op details, zoals het licht, en zal waar nodig helpen. Verder heb ik vanalles bij me. Paraplu's voor als het toch gaat regenen, een naaikitje voor als er naald en draad nodig is en zelfs blarenpleisters. Je weet maar nooit!
Jullie hoeven maar 1 ding te doen; namelijk genieten van deze hele speciale dag! 

04. De grote dag!

Volgende stap >

Binnen een week ontvangen jullie een sneak preview met circa 20 foto's. Leuk om alvast naar oma te sturen of te delen op social media. Ondertussen werk ik verder aan de bewerking van de hele galerij. Dat zijn vaak zo'n 600 foto's! Ik bewerk ze stuk voor stuk en geef elke foto evenveel aandacht.

Alle foto's ontvangen jullie in een online galerij met wachtwoord. Hier kan je de foto's ook downloaden en uitkiezen voor het album. De online galerij ontvangen jullie in het hoogseizoen binnen 6-8 weken. Maar natuurlijk doe ik mijn best om ze eerder te sturen!

03. Nabewerking

Terug naar het begin >

Tijd om de foto's te bekijken. Yes! Jullie kunnen beginnen met foto's kiezen voor in het album. Daarnaast geeft de online galerij de mogelijkheid om fotoprints van goede kwaliteit te bestellen in diverse formaten. Niet te vergelijken met de kwaliteit van Hema of Kruidvat, want daar worden mijn foto's niet mooier van.
Nadat het album helemaal klaar is, kunnen jullie genieten van de herinneringen. Gaan jullie nog op huwelijksreis? Ik hoor graag hoe het is geweest en ook in de toekomst maak ik graag nog eens foto's voor jullie!

Wil je nou meer weten? Laat dan een berichtje achter in onderstaand contactformulier. Tot snel!

04. Het resultaat!

Mijn werkwijze bij trouwfotografie

Meestal ben ik zo’n 10 tot 12 uur aanwezig. Dan begin ik bij de ‘getting ready’ en eindig halverwege het feest. Wil je minder dan 10 uur? Geen probleem, ik bied ook kleinere pakketten aan. Max. aantal uur op één dag is 14 uur. Het aantal uren is altijd aaneengesloten.

Graag zelfs! Het lijkt me leuk om jullie te leren kennen en meer te horen over jullie grote dag. Zo kunnen we kijken of het klikt en of jullie mij definitief willen boeken.

Je kan bij mij een optie op een datum nemen, maar deze is nog niet definitief. Ik breng jullie op de hoogte als er nog een aanvraag is voor dezelfde datum, zodat jullie alsnog kunnen beslissen of je definitief wilt boeken. De reservering is pas definitief na het ondertekenen van de offerte met algemene voorwaarden en het doen van de aanbetaling.

Ja geweldig! Ik maak graag een offerte op maat voor jullie.

Jazeker! Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen voor het album, wel zo fijn. Ook de opmaak gaat in overleg. Tijdens een kennismaking vertel ik jullie er graag meer over. Of vraag alvast de album brochure op.

Nee, ik maak alleen foto’s zodat ik de aandacht niet hoef te verdelen tussen foto en video. Uiteraard kan ik met jullie meedenken en helpen met het vinden van een videograaf.

Altijd! Stuur me een berichtje via de contactpagina met daarin je vraag of vragen. Of check hieronder alvast of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Doe de trouwdatum check: