Trouwfoto's bij De Kruimel

De trouwlocatie biedt ook de mogelijkheid om te trouwen in het witte middeleeuwse kerkje wat achter de Kruimel staat. Je kan hier zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk laten voltrekken. De kerk mag naar eigen idee aangekleed en versierd worden. Ook kan je trouwen op het privé zandstrand bij de Kruimel, waar een bamboe prieel, loper en standaard voor de ambtenaar aanwezig zijn. Bij deze ceremonie waant men zich in buitenlandse sferen met de voeten in het zand. Ook kan men trouwen in de landelijke tuin onder de prachtige appelbomen, waarbij de romantiek en het buitengevoel een bijzondere sfeer geven.

Romantisch trouwen in een middeleeuws kerkje in Drenthe

De Kruimel, een bijzondere trouwlocatie in Drenthe waar men kan trouwen op het strand, in de tuin, of onder een festival tent. Er zijn veel mogelijkheden om jullie trouwdag in te vullen zoals jullie willen. 

Festival huwelijk in Drenthe: trouwen in een relaxte sfeer op een unieke locatie

Trouwfotografie bij De Kruimel in Gasselte

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden

Tegenwoordig is het hip om in festivalsfeer te trouwen. Hierbij kan je genieten van de hele dag en worden er lekkere hapjes en drankjes geserveerd uit food truck, een buffet, lekkere bruidstaarten en lekker zitten op de chesterfield bankjes en strobalen. En niet te vergeten de verlichte love-letters in de tuin. Een romantisch plekje voor wat avondfoto's. Zie je het al voor je?

Bijzondere trouwlocatie in Drenthe: vier je bruiloft op het strand, in de tuin of onder de tent

Ja ik wil!

Om het voor jullie als bruidspaar zo makkelijk mogelijk te houden, zijn er verschillende pakketten. Het basispakket is 1.149,- voor 6 uur trouwfotografie. Meer uren is ook mogelijk. Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie en beslis zelf welk pakket het beste aansluit bij jullie bruiloft. De speciale en liefdevolle foto’s probeer ik altijd snel te leveren. Deze ontvangen jullie digitaal. Indien gewenst kan ik ook een trouwalbum samenstellen zodat de prachtige foto’s er nóg beter uitkomen en je altijd even terug kan naar die speciale dag. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad.

Kosten trouwfotograaf De Kruimel in Drenthe

lees meer over albums

Omdat ik met verschillende pakketten werk is er voor ieder wat wils. Uiteraard bestaat de optie om een trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft. Een trouwalbum is een waardevolle toevoeging en wordt gemaakt van de meest prachtige materialen. Kies je voor een leren of een linnen cover, prachtig fine art papier of juist mooi glanzend papier. Ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking. Jullie mogen dan door mijn voorbeeld albums bladeren en ik laat jullie zien uit welke materialen jullie kunnen kiezen. En komen jullie er niet uit? Ik help jullie te kiezen door het juiste advies te geven wat aansluit bij jullie en jullie wensen. Wil je alvast meer weten over trouwalbums? Vraag dan snel de brochure aan!

trouwalbums

Volgende stap >

You said yes! Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld, of een kennismaking hebt gepland via het boekingssysteem, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je ontvangt dan de trouwbrochure per mail en we spreken een plek af voor een kennismaking. Het liefst face to face, want dan weet je gelijk of het klikt. De kennismaking is een informeel gesprek, geen druk om gelijk te boeken.
Wanneer jullie weten welk pakket het beste bij jullie past, maak ik een offerte voor jullie om het officieel te maken! Deze kan je online bekijken en digitaal ondertekenen. Jullie trouwdatum staat dan definitief in mijn agenda! Yes!

01. kennismaking

Volgende stap >

Waarschijnlijk ga je niet elke dag op de foto bij een fotograaf en kan het spannend zijn om op de trouwdag voor de camera te staan. Een goede reden dus om een engagement fotoshoot (ookwel loveshoot) te doen. Zo kunnen jullie alvast een beetje oefenen en kunnen we aan elkaar en de camera wennen. Klinkt goed toch? En, je kan de foto's ook gebruiken voor jullie trouwkaart of save the date kaart. Hoe leuk!

Via het online boekingssysteem kunnen jullie de fotoshoot inplannen. We overleggen dan over de locatie. Dat mag in het bos zijn, het strand of in jullie favo stad.

02. engagement shoot

Volgende stap >

Nog even geduld en dan wordt het lange wachten beloond! Je hebt per mail al een aantal tips van mij gekregen. Nu is het tijd voor de uitgebreide vragenlijst waar je alle informatie over jullie grote dag kunt invullen. Denk aan praktische dingen zoals telefoonnummers en adressen, draaiboek of dagplanning en een lijst voor de groepsfoto's. Als je inspiratiefoto's hebt, stuur maar door! Al deze informatie helpt mij om me goed op jullie dag te kunnen voorbereiden.
Daarnaast spreken we nog een keer af om ook de keuzes voor het trouwalbum te bespreken. Denk aan het formaat en het materiaal. Uiteraard spreken we ook de planning nog eens door.

03. 4 weken van te voren

Volgende stap >

Eindelijk, het is zo ver! Ik zal er zijn op de afgesproken tijd en plek, het liefst nog iets eerder. Wanneer we bij jullie thuis beginnen, zal ik eerst alle detail foto's maken (ringen, trouwkaart etc.) en zal daarna bij jullie beide het aankleden fotograferen. Vanaf daar volg ik jullie planning, doen we een uitgebreide fotoshoot op een mooie plek en maken we er verder een feestje van!
Op de dag zelf let ik goed op details, zoals het licht, en zal waar nodig helpen. Verder heb ik vanalles bij me. Paraplu's voor als het toch gaat regenen, een naaikitje voor als er naald en draad nodig is en zelfs blarenpleisters. Je weet maar nooit!
Jullie hoeven maar 1 ding te doen; namelijk genieten van deze hele speciale dag! 

04. De grote dag!

Volgende stap >

Binnen een week ontvangen jullie een sneak preview met circa 20 foto's. Leuk om alvast naar oma te sturen of te delen op social media. Ondertussen werk ik verder aan de bewerking van de hele galerij. Dat zijn vaak zo'n 600 foto's! Ik bewerk ze stuk voor stuk en geef elke foto evenveel aandacht.

Alle foto's ontvangen jullie in een online galerij met wachtwoord. Hier kan je de foto's ook downloaden en uitkiezen voor het album. De online galerij ontvangen jullie in het hoogseizoen binnen 6-8 weken. Maar natuurlijk doe ik mijn best om ze eerder te sturen!

03. Nabewerking

Terug naar het begin >

Tijd om de foto's te bekijken. Yes! Jullie kunnen beginnen met foto's kiezen voor in het album. Daarnaast geeft de online galerij de mogelijkheid om fotoprints van goede kwaliteit te bestellen in diverse formaten. Niet te vergelijken met de kwaliteit van Hema of Kruidvat, want daar worden mijn foto's niet mooier van.
Nadat het album helemaal klaar is, kunnen jullie genieten van de herinneringen. Gaan jullie nog op huwelijksreis? Ik hoor graag hoe het is geweest en ook in de toekomst maak ik graag nog eens foto's voor jullie!

Wil je nou meer weten? Laat dan een berichtje achter in onderstaand contactformulier. Tot snel!

04. Het resultaat!

Mijn werkwijze bij trouwfotografie

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Doe de trouwdatum check: