Trouwlocatie in Noord-Nederland Oranjewoud

Trouwlocatie in Noord-Nederland: Ontdek de mooie en romantische locaties in het Hoge Noorden

July 5, 2023

Op zoek naar een betoverende trouwlocatie in Noord-Nederland? Van schilderachtige boerderijen tot imposante kastelen en idyllische landgoederen, Noord-Nederland biedt een scala aan prachtige en romantische locaties voor jullie speciale dag. In deze blog neem ik je mee op reis door Groningen, Drenthe en Friesland en benoem ik enkele van de mooiste trouwlocaties die deze regio te bieden heeft.

Of je nu houdt van historische kastelen, idyllische landgoederen of charmante boerderijen, er is voor elk bruidspaar een perfecte trouwlocatie in Noord-Nederland te vinden. Maak van jullie trouwdag een onvergetelijk moment dat jullie voor altijd in jullie hart zullen koesteren. Laat je inspireren door de betoverende schoonheid van het Hoge Noorden en ontdek de perfecte setting voor een onvergetelijke bruiloft.

Het prachtige Landgoed Ekenstein, Appingedam

Landgoed Ekenstein is een prachtige trouwlocatie gelegen in het historische Appingedam. Dit landgoed is omringd door weelderige tuinen en biedt een sprookjesachtige ambiance voor jullie bruiloft. Het elegante landhuis, demsfeervolle zalen en de romantische buitenlocaties maken Landgoed Ekenstein de ideale plek voor een intieme en stijlvolle ceremonie, receptie en feest.

Landelijk en sfeervol: De Amshoff, Kiel-Windeweer

De Amshoff is een historische boerderij in Kiel-Windeweer, een klein dorpje in de provincie Groningen. De locatie beschikt over een prachtige trouwzaal, een sfeervolle binnenplaats en een mooie tuin. Met zijn rustieke charme en landelijke omgeving biedt De Amshoff een idyllische setting voor een onvergetelijke bruiloft.

Trouwlocatie in Noord-Nederland: Landgoed Fraeylemaborg, Slochteren

Landgoed Fraeylemaborg is gelegen in Slochteren. Het landgoed heeft een rijke historie. Het prachtige landhuis en de omliggende tuinen bieden een romantische en sfeervolle setting voor jullie bruiloft. De rijke geschiedenis, stijlvolle interieur en het betoverende landschap maken Landgoed Fraeylemaborg een locatie die zeker indruk zal maken. Een prachtige trouwlocatie in Noord-Nederland!

Trouwen Nienoord Leek

Een unieke locatie: Landgoed Nienoord, Leek

Landgoed Nienoord is gelegen in Leek, Groningen. Het veelzijdige landgoed beschikt over een prachtig kasteel, schitterende tuinen en een sfeervol koetshuis. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuinen of een feestelijke receptie in het kasteel, Landgoed Nienoord biedt diverse mogelijkheden voor een unieke bruiloft.

Trouwlocatie in Noord-Nederland: Landgoed Lemferdinge, Paterswolde

Landgoed Lemferdinge is adembenemend. Het is gelegen in Paterswolde. Met zijn elegante landhuis, prachtige park en romantische bruggetjes vormt deze locatie een betoverende setting voor jullie trouwdag. De diverse sfeervolle ruimtes binnen en buiten bieden volop mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft.

Stania State Oentsjerk

Trouwlocatie in Noord-Nederland: Stania State, Oentsjerk

Landgoed Stania State is gelegen in Oentsjerk. Het historische landgoed met landhuis en de prachtige tuinen vormen een perfecte achtergrond voor een betoverende bruiloft. De statige architectuur, weelderige tuinen en charmante bruggetjes maken Landgoed Stania State een romantische trouwlocatie in Noord-Nederland die indruk zal maken op jou en je gasten. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuinen of een elegant feest in het landhuis, deze trouwlocatie biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft.

Het exclusieve Kasteel De Havixhorst, De Schipborg

De Havixhorst verdient ook een plek in deze lijst. Dit prachtige kasteel gelegen in De Schiphorst, Drenthe, biedt een combinatie van historische charme en moderne luxe. Met zijn sfeervolle zalen, mooie tuinen en een Michelin-sterrenrestaurant is De Havixhorst de ideale plek voor een stijlvolle en exclusieve bruiloft.

Trouwlocatie Westerlee

Trouwlocatie in Noord-Nederland: Landgoed Westerlee, Westerlee

Landgoed Westerlee is gelegen in Westerlee, nabij Winschoten. Het romantische landhuis, omringd door een weelderige tuin en vijver, biedt een intieme en serene sfeer voor jullie huwelijksviering. De stijlvolle inrichting, gastvrije ambiance en culinaire hoogstandjes zorgen ervoor dat Landgoed Westerlee een idyllische trouwlocatie in Noord-Nederland is.

Knus en authentiek: De Kruimel, Gasselte

Gelegen in het pittoreske dorpje Gasselte in Drenthe, is De Kruimel een charmante trouwlocatie die bekend staat om zijn landelijke schoonheid en intieme sfeer. Deze voormalige boerderij biedt een idyllische setting voor jullie bruiloft, met zijn prachtige tuinen, rustieke interieur en warme ambiance. Of je nu kiest voor een romantische ceremonie in de tuin of een knusse receptie in de authentieke boerderij, De Kruimel zorgt voor een intieme en onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en hun gasten.

Trouwlocatie De Kruimel Gasselte

Romantisch en stijvol: De Wiemel, Gieten

De Wiemel is een schitterende trouwlocatie gelegen in het sfeervolle dorp Gieten, Drenthe. Omgeven door prachtige natuur en waterpartijen biedt deze locatie een betoverende setting voor jullie bruiloft. Met zijn sfeervolle zaal, idyllische tuinen en romantische aanlegsteiger voor boten is De Wiemel perfect voor stellen die dromen van een romantische en stijlvolle bruiloft. De locatie biedt ook de mogelijkheid voor buitenbruiloften, waarbij jullie elkaar het jawoord kunnen geven te midden van een adembenemende natuurlijke omgeving.

Trouwlocatie in Noord-Nederland: Havezate Mensinge, Roden

Havezate Mensinge is een prachtig historisch landhuis in het charmante dorp Roden. Deze trouwlocatie ademt geschiedenis en biedt een unieke ambiance voor jullie bruiloft. Met zijn sfeervolle zalen, pittoreske tuinen en romantische binnenplaats biedt Havezate Mensinge een betoverende setting voor een onvergetelijke ceremonie, receptie en feest.

Het luxe Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag

Landgoed Lauswolt is een van de meest luxe trouwlocaties in Noord-Nederland. Het prachtige landgoed, gelegen in Beetsterzwaag, beschikt over een prachtig landhuis omringd door uitgestrekte bossen en groene velden. Daarmee is het de perfecte locatie voor een intieme en romantische bruiloft. Het landhuis zelf biedt tal van mogelijkheden voor een ceremonie, receptie en diner.

Modern en authentiek: De Pollepleats, Westhem

De Pollepleats is een prachtige boerderij gelegen in het pittoreske dorpje Westhem, vlakbij Sneek. Het beschikt over een unieke combinatie van modern en authentiek, waardoor het de ideale locatie is voor een stijlvolle en romantische bruiloft. Met uitzicht op het water en de weelderige groene velden, biedt deze trouwlocatie de perfecte setting voor een buitenbruiloft.

Trouwlocatie Oranjewoud

Het historische Landgoed Oranjestein, Oranjewoud

Landgoed Oranjestein is gelegen nabij Heerenveen. Met zijn uitgestrekte bossen, prachtige tuin en historische oranjerie biedt deze locatie een idyllische omgeving voor jullie trouwdag. Het landgoed beschikt over diverse mooie plekken waar je de ceremonie, receptie en het feest kunt vieren.

Het schilderachtige Landgoed De Slotplaats, Bakkeveen

Landgoed De Slotplaats is gelegen in Bakkeveen. Het betoverende landhuis heeft een prachtig park en bosgebied, waardoor het een romantische en rustige sfeer creëert voor jullie bruiloft. Het schilderachtige landschap en de historische uitstraling zorgen voor een intieme ambiance. Landgoed De Slotplaats is daarmee een perfecte keuze voor een onvergetelijke dag.

Met deze selectie van de mooiste trouwlocaties in Noord-Nederland heb je een scala aan mogelijkheden om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Of je nu kiest voor de historische grandeur van een borg of state, de landelijke charme van een boerderij of de romantiek van een landgoed, elke locatie biedt zijn eigen unieke sfeer en betovering. Laat je inspireren door de schoonheid van het Hoge Noorden en maak van jullie trouwdag een onvergetelijk moment dat jullie voor altijd in jullie hart zullen koesteren.

Elk van deze locaties heeft zijn eigen unieke charme en biedt een bijzondere setting voor jullie speciale dag. Of je nu de voorkeur geeft aan een landelijke en intieme sfeer, een romantische omgeving met waterpartijen, of een rustieke locatie met industriële details, deze trouwlocaties zullen zeker bijdragen aan het creëren van onvergetelijke herinneringen op jullie bruiloft!

Willen jullie nou op een van deze locaties jullie trouwfoto’s maken? Bekijk dan snel de mogelijkheden!