Newborn

for pure & loving memories

Een newborn fotoshoot is een ongedwongen babyshoot bij jullie thuis of op een leuke buitenlocatie. Met jullie gezin of jij alleen samen met de baby. Mooie herinneringen die voor altijd zijn vastgelegd in foto’s die jullie verhaal vertellen. Ik laat jullie geen ongemakkelijk poses aannemen maar geef hooguit wat aanwijzingen zodat het de compositie van de foto ten goede komt. Of het licht, want mooi natuurlijk licht vind ik erg belangrijk voor mooie foto’s. Denk aan aanwijzingen zoals even het handje van de baby op daar neerleggen, dat plukje haar uit mama’s gezicht of draaien naar het raam. Kleine dingen dus. Ik wil jullie zo puur mogelijk vastleggen zodat je achteraf de foto’s koestert als waardevolle herinneringen. De fotoshoot newborn bij jullie thuis laten plaatsvinden heeft als voordeel dat het jullie vertrouwde omgeving is, wat voor kinderen natuurlijk alleen maar fijn is. Ook trotse broertjes en zusjes mogen meedoen, zodat we ook foto’s kunnen maken met de baby en zijn of broertjes en zusjes. Maar de focus ligt altijd op de baby.

Wat kan je verwachten bij Newborn fotografie?

Het zijn de kleine momenten die belangrijk zijn in het leven. Hoe mooi is het om de liefde die je voelt voor jullie pasgeboren kindje op prachtige foto’s terug te zien? Ik maak foto’s van jullie jonge gezin, pasgeboren kindje of zwangere buik. Foto’s die je helpen herinneren hoe het was, want wat gaat de tijd snel. Foto’s die je helpen herinneren hoe die kleine mooie momenten samen voelden. Die kleine voetjes en handjes, dat lachje en die knusse babykamer. Liefdevolle momenten die je nooit meer wilt vergeten. Mijn fotografiestijl is warm en puur. Dat zorgt ervoor dat de foto’s écht worden. Dat jullie op de foto staan zoals jezelf, zoals jullie echt zijn. Geen ongemakkelijke poses, maar puur jij.

Ik ben van nature een rustig persoon en kan goed met kleine kinderen overweg. Dat vind ik ook erg leuk. Tijdens de baby fotoshoot pas ik dit ook toe, ook als er broertjes of zusjes bij zijn. Even een spelletje of een klein opdrachtje om de aandacht van een kind wat langer vast te houden. Ik probeer altijd te zorgen voor een ontspannen sfeer door je op je gemak te stellen, tips en complimenten te geven. Ik let op details en geef indien nodig advies over kleding.

Deal: krijg 10% korting (op de totaal prijs) wanneer je een zwangerschap fotoshoot en een newborn fotoshoot in één keer boekt!


Newborn fotoshoot

Deal: krijg 10% korting

Het is het mooiste om jullie kindje kleding aan te trekken met neutrale kleuren, bijvoorbeeld in aardetinten of pasteltinten. Maar misschien hebben jullie wel een favoriet pakje of rompertje die je graag op de foto wilt. Indien jullie het willen en er voor openstaan maken we ook foto’s van jullie kindje zonder kleding of in een mooie doek gewikkeld, foto’s met mama tijdens de borstvoeding of jullie kindje samen met papa (in zwembroek) onder de douche.

Welke kleding trek je je baby aan voor de fotoshoot?

Dit wil ik!

Het plannen van een fotoshoot gaat in overleg. Het is het beste om de fotoshoot ongeveer twee weken na de geboorte te doen. Dan zijn jullie aan elkaar gewend en hebben jullie samen met de baby een eigen ritme. Denk bijvoorbeeld aan slaapjes. Foto’s maken doen we dan ook als de baby wakker is. Omdat dit lastig is te plannen kijken we op het laatste moment, een paar dagen van te voren, welk tijdstip op de dag van de fotoshoot het beste voor jullie uitkomt. Is jullie kindje eerder geboren of blijft het toch nog wat langer zitten? Dan verzetten we de fotoshoot in overleg. Het is wél handig om op tijd je fotoshoot te reserveren zodat je zeker bent van een plekje.

wanneer een newborn fotoshoot doen?

Tijdens een fotoshoot is het belangrijk dat je kleding draagt waar jij je goed en mooi in voelt. Dat ga je namelijk terugzien in de foto’s. Als jij je goed voelt en straalt dan spat dat van de foto’s af! En prachtige foto’s is natuurlijk het doel waar we samen voor gaan. Bij een koppel fotoshoot ga je natuurlijk samen op de foto, het is daarom belangrijk dat jullie de kleding op elkaar afstemmen zodat de een de ander niet overschaduwd of dat kleuren met elkaar gaan vloeken. Het is daarom handig om neutrale kleuren te dragen (denk aan pastel- en aardetinten). De voorkeur is aardetinten want deze zorgen voor warme foto’s. Aardetinten zijn bijvoorbeeld bruin, zand, terracotta, beige, taupe maar ook zacht groen en geel. Maar ook warme pasteltinten met een warme ondertoon zijn mooi! Denk bijvoorbeeld aan zalmroze, roomwit, vanillegeel, lindegroen en aqua. Een zwart of wit item mag natuurlijk ook. Twijfel je over wat je aan moet? We kunnen altijd van te voren samen overleggen wat het beste bij jou past, bijvoorbeeld door videobellen of je stuurt mij wat foto’s van kleding waarover je twijfelt. Heb je helemaal niks om aan te trekken? Geen paniek! Ik heb een cliënt closet beschikbaar met items waaruit je eventueel kunt kiezen. Lees hier meer over de client closet en beschikbare maten.

Welke kleding trek je als ouder aan voor de fotoshoot?

Een newborn fotoshoot in de eerste 48 uur na de bevalling. Dit is wat voor jullie als jullie geen geboortefotograaf bij de bevalling willen hebben, maar wel mooie foto’s willen van jullie pasgeboren kindje en zijn of haar eerste uren op de wereld. Deze fotoshoot kan plaatsvinden bij jullie thuis of in het ziekenhuis, ik kom dan overdag naar jullie toe. De fresh 48 fotoshoot is een hele pure fotoshoot zonder poses, gestylde kleding of attributen. Alleen de dingen die van jullie (of het ziekenhuis) zijn en waar de baby en jullie als nieuwe ouders centraal staan. Natuurlijk mogen trotse broertjes en zusjes ook op de foto. Deze fotoshoot plannen we na de uitgerekende datum maar indien de baby eerder of later komt verzetten we deze fotoshoot. Omdat ik hier rekening mee moet houden in mijn agenda, neem ik een beperkt aantal van deze fotoshoots aan.

Fresh 48

Minimaal 1 uur shoot
Vanaf 20 foto's
Exclusiviteit: ik heb ruim de tijd voor jouw fotoshoot, lopen we een kwartiertje uit? Geen probleem
Client closet beschikbaar, bij newborn fotoshoots neem ik altijd een paar mooie doeken mee
Fotoshoot bij jullie thuis in de vertrouwde omgeving van jullie kindje, of indien jullie dat willen op een door jullie gekozen buiten locatie
Nabewerking van de foto’s
Zelf foto’s kiezen in een online galerij
Foto’s digitaal toegezonden binnen 1 week
Mogelijkheden voor fotoprints en albums
Duidelijke communicatie
Inclusief BTW
Inclusief reiskosten binnen de provincie Drenthe, buiten Drenthe € 0,39 per km. Deze worden vooraf gecommuniceerd

altijd inclusief:

Boek nu!

Van de foto’s die ik van jullie heb gemaakt, maak ik een mooie en ruime selectie. Je ontvangt alleen de mooie foto’s en foto’s met bijvoorbeeld ogen dicht of dat je net een gekke beweging maakte, laat ik achterwege. De foto’s in de selectie bewerk ik na in de stijl zoals je van mij gewend bent. Wanneer de foto’s klaar zijn stuur ik ze toe in een online galerij en kan je kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. Uiteraard mag je altijd meer foto’s bijbestellen. Ik probeer de foto’s altijd binnen een week te leveren en geef ook altijd tijdens de fotoshoot een indicatie wanneer je ze kan verwachten. Ik hoop dat jullie de foto’s net zo mooi zullen vinden als ik!

Hoe en wanneer ontvang je de foto's?

Willen jullie ook een (mini) album van de fotoshoot? Dat kan! Ik maak graag een prachtig album voor jullie op. Geef bij het boeken van de fotoshoot aan dat je ook een album wilt, dan neem ik alle samples mee naar de fotoshoot zodat je de (cover)materialen en opties kan kiezen.

De tijd gaat snel dus wacht niet te lang want voor je het weet zijn ze groot. De echte herinneringen maak je nu, nu ze nog klein zijn. Al die liefdevolle momenten voor altijd vereeuwigd.

Exra mogelijkheden

179,- 

Boek hier gelijk je fotoshoot

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Of vul hieronder je gegevens in en ontvang de brochure!