lifestyle

for pure & loving memories

Op het juiste moment die bijzondere foto maken, ik houd van de uitdaging om die momenten vast te leggen. Ik ga voor foto’s die écht en puur zijn. Het liefst gemaakt met natuurlijk licht, mooie schaduwen, en op een gezellige, spontane en ongedwongen manier. Dat jij het naar je zin hebt tijdens de fotoshoot is voor mij het belangrijkste. Geen stomme poses dus, gewoon zoals je bent. Met een lifestyle fotoshoot leg je de speciale momenten in het leven vast. Kies je voor een koppel/engagement fotoshoot, een zwangerschap fotoshoot, of misschien een newborn shoot, fresh 48, of gezellig met het hele gezin? Wil je je zelfvertrouwen écht een boost geven? Ga dan voor een elegante boudoir shoot. Een ode aan je lijf en een prachtig cadeau aan jezelf.

Fotografie op een spontane en ongedwongen manier

Lifestyle fotografie

lees meer over LOVE shoots

Deze fotoshoot is perfect om jullie liefde voor elkaar te vereeuwigen op beeld. Een fotoshoot op een spontane en ontspannen manier die bij jullie past. Met foto’s als resultaat waar je later graag naar terugkijkt. De locatie is in overleg. Een buitenlocatie zorgt voor het mooiste resultaat. Je kan de foto’s ook gebruiken voor jullie save the date of trouwkaart. En het is een mooie gelegenheid om alvast te wennen aan de camera.

Love / Engagement fotoshoot

lees meer over zwangerschap shoots

Een bijzonder moment in je leven. Hoe leuk is het om mooie foto’s van jouw groeiende buik te hebben. Zodat je later altijd kan terugkijken op deze bijzondere tijd. De fotoshoot kan bij jou thuis plaatsvinden of op een mooie locatie in de natuur zoals het strand of de heide. Dat overleggen we van te voren. Ik laat je geen stomme poses aannemen waar je je niet prettig bij voelt. Ik fotografeer jou gewoon zoals je bent, dan worden het pure en échte foto’s. Samen met je partner op de foto kan natuurlijk ook.

Zwangerschap fotoshoot

lees meer over familie shoots

Foto’s van het hele gezin, samen met broers en zussen of samen met opa en oma zijn ook heel waardevol. En leuk om weg te geven als cadeau, voor moeder- of vaderdag of aan opa en oma. De fotoshoot doen we op een mooie buitenlocatie in overleg. Een gezellige en spontane fotoshoot met vrolijke en waardevolle foto’s als resultaat.

familie fotoshoot

lees meer over newborn shoots

Bleven ze altijd maar zo klein. Nu is het moment om jou en jouw kindje vast te leggen op beeld, want voor je het weet zijn ze groot. Ik leg deze bijzondere tijd met liefde voor jullie vast. Dat kan gewoon bij jullie thuis en het liefst fotografeer ik met natuurlijk licht. We doen niets waar je kindje geen zin in heeft en de fotoshoot gaat op jullie tempo en op een ontspannen manier. Lopen we een uurtje uit, geen probleem. We kunnen foto’s maken in jullie woonkamer, slaapkamer en natuurlijk de babykamer.

Hoe mooi is het om de eerste uren van nieuw leven vast te leggen? Een fresh 48 shoot is zeer geschikt als je als nieuwe ouders wel graag mooie foto’s wilt van je pasgeboren kindje, maar er niet zoveel voor voelt om tijdens de bevalling een fotograaf erbij te hebben. De fotoshoot vindt plaats ergens in de eerste 48 uur na de bevalling. Let op, boek deze shoot een paar maanden van te voren zodat ik voldoende tijd voor jullie kan reserveren.

Newborn / fresh 48

lees meer over boudoir shoots

Elegant, romantisch, veel zwart wit foto’s met mooie schaduwen en een beetje een vintage stijl. Het kan spannend zijn om een boudoir shoot te doen, maar elke vrouw verdient mooie foto’s van zichzelf. In de huidige maatschappij is het ideaalbeeld van hoe een vrouwenlichaam eruit hoort te zien nog altijd onrealistisch. Social media helpt daarbij ook niet echt mee. Voel jij je wel eens onzeker over je lichaam? Iedereen heeft daar wel eens last van. Met een boudoir fotoshoot leer je anders naar je eigen lichaam kijken, want iedereen is mooi zoals ze is. Je krijgt niet alleen mooie foto’s van jezelf, maar het geeft je zelfvertrouwen ook een fantastische boost!

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot. Daarom overleggen we van te voren tijdens een kennismaking hoe de fotoshoot er ongeveer uit gaat zien en of je gebruik wilt maken van de cliënt closet. Jij mag de locatie van de fotoshoot kiezen. Een goede voorbereiding is belangrijk, zo zorgen we dat het elegant blijft.

Een ode aan je lijf en een prachtig cadeau aan jezelf. Je verdient het.

Boudoir fotoshoot

Er is een kleine cliënt closet beschikbaar dat qua kleur past bij mijn fotografie stijl. Je kan kiezen uit verschillende hoeden en jurken en voor een newborn fotoshoot kan je ook kiezen uit verschillende plaids waar je kindje op kan liggen.

Client closet

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Of vul hieronder je gegevens in om een shoot te plannen!