Interieur

Elk interieur is persoonlijk en elke huis heeft zijn eigen ziel en verhaal. Zonlicht wat op een bepaalde manier naar binnen schijnt door de ramen, of een mooi meubelstuk wat al jaren in de familie is. Ik ben altijd op zoek naar die dingen wat een interieur uniek maakt. Wil je een interieur of woning laten fotograferen voor een magazine, jouw website of misschien voor verkoop? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kom graag bij je langs om jouw woning of project of een bepaalde ruimte vast te leggen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en denk graag met je mee!

House + love =   home

Interieurfotografie

Heb je een bijzonder huis wat zo uit een woonblad lijkt te komen? Lijkt het je leuk om jouw huis terug te zien in een magazine? Boek dan een binnenkijker. Ik kom dan een dag of dagdeel bij je langs om jouw woning te fotograferen. Als ik denk dat de woning en de foto’s geschikt zijn voor een bepaald magazine, stuur ik ze op. Willen ze het gebruiken voor publicatie? Dan nemen we nog een kort interview af wat samen met de foto’s gepubliceerd kan worden.

Ben jij ontwerper en wil je foto’s van een bepaald project dat gerealiseerd is? Bijvoorbeeld van een mooie keuken of badkamer. Of ben jij eigenaar van een interieurwinkel of verkoop je keukens, badkamers of iets anders en heb je nieuwe (website)foto’s nodig? Ik denk graag met je mee hoe we samen jouw project of product zo mooi mogelijk in beeld kunnen brengen.

Interieurfotografie projecten en magazines

Staat jouw woning te koop? Of ben jij als makelaar op zoek naar iemand die jouw woningen goed in beeld kan brengen? Als ex-makelaar weet ik dat alles staat en valt met een goede online presentatie. Ook in de huidige woningmarkt is het nog steeds belangrijk om een woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Je wilt een potentiële koper meteen het gevoel geven dat jouw woning zijn of haar droomhuis is.

Nog steeds zie je op Funda helaas veel slechte foto’s. Scheef, te donker, overbelicht of even snel gemaakt met een telefoon. Dat is gewoon niet nodig en geloof mij, het bespaart je onderaan de streep geen geld door niet te investeren in professionele vastgoedfoto’s. Hoe slechter de foto's, hoe langer de woning te koop staat en hoe meer geld het je onderaan de streep kost. Ook niet elke fotograaf is een geschikte vastgoed fotograaf. Het is echt een vak apart en je moet weten waar je mee bezig bent.

Graag zet ik al mijn kennis vanuit mijn makelaars opleiding, verkoopstyling opleiding en jarenlange ervaring als vastgoedfotograaf, in om samen met jou jouw woning te verkopen. Ik kom dan ook graag samen met mijn camera bij jou langs voor fotografie.

“Alvast een gratis tip: begin met opruimen, opruimen, opruimen”

Fotografie is inclusief verkoopstyling: we kijken samen naar wat je al hebt of dat er misschien hier en daar wat accessoires bij moeten. Misschien kunnen we nog het één en ander schuiven in de woning voordat de foto’s worden gemaakt. Liever een hele woning inrichten? Ik help je graag om dat te regelen.

Graag bespreek ik jouw wensen in een kennismakingsgesprek zodat ik een passend advies geven. Je kan altijd contact met mij opnemen voor meer informatie, prijzen en om de mogelijkheden te bespreken.

Je woning verkopen met de juiste foto's

Vanwege mijn achtergrond in de makelaardij begon ik mijn fotografie carrière bij het fotograferen van huizen. Inmiddels heb ik honderden huizen mogen fotograferen voor diverse makelaars in Noord Nederland.

Naast foto’s voor de verkoop van woningen, maak ik graag interieurfoto’s voor jouw eigen gebruik. Van mooie beelden voor op instagram tot aan het vastleggen van een afgerond interieur project. Ik begrijp als geen ander hoe het is om trots te zijn op dat ene item in jouw huis.

Samen kijken we naar de styling van de omgeving, welke artikelen willen we in beeld zetten en welke juist niet. Wellicht zijn er bepaalde accessoires die een mooie toevoeging zijn voor het beeld. Ik help je ook graag met jouw woninginrichting.

Interieur fotograaf:
Het perfecte beeld van jouw interieur

Als interieurfotograaf hou ik mij bezig met het vastleggen van het interieur van een gebouw. Een gebouw voor interieurfoto’s kan van alles zijn, denk aan woningen, kantoren, showrooms of bijvoorbeeld hotels en b&b's. Iedere fotoshoot heeft een eigen doel voor ogen, zo kan interieurfotografie voor diverse doeleinden worden gebruikt. De voornaamste redenen van interieur fotografie zijn folders, brochures, websites en andere reclame uitingen.

Ook zie ik de vraag naar een interieur fotograaf bij privé doeleinden, denk hierbij aan het posten op Instagram door een interieur blogger.

Wat valt onder interieurfotografie?

Staat jouw woning al een tijdje te koop? Of ben jij een makelaar, zoekende naar een goede vastgoed fotograaf? De verkoop van een woning of appartement hangt veelal samen met een goede online presentatie. Je wilt een potentiële koper een goed en mooi beeld geven van de woning en het interieur. Door een interieur fotograaf in te schakelen voor het uit handen nemen van de verkoopfoto’s zet jij een stap boven alle andere aanbieders. Mijn kennis vanuit mijn makelaarsopleiding zet ik om tot prachtige interieurfoto’s voor jouw advertentie.

Interieur fotograaf voor huizenmarkt

Ieder huis heeft zijn eigen ziel en verhaal, de prachtige ingrediënten voor een perfecte fotoshoot. Het is daarom dat veel interieurstylisten of architecten een interieur fotograaf inschakelen voor het maken van interieurfoto’s in combinatie met een personal branding fotoshoot. Wil jij jouw verhaal vertellen aan de hand van prachtige interieurfoto’s en branding foto's? Plan dan een kennismaking.

Interieurfotografie in combinatie
met personal branding

lees meer over branding fotoshoots

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Meer weten? Download de brochure!