trouwfotograaf Groningen

Er zijn verschillende pakketten en mogelijkheden, beginnend met een fotografie pakket vanaf 1.149,- voor 6 uur fotografie. Vraag de trouwbrochure aan om te kijken welk pakket het best bij jullie bruiloft past. De foto’s waar de liefde van af spat probeer ik altijd snel te leveren in een mooi pakketje met usb-stick en indien jullie dat willen een mooi trouwalbum van luxe materialen. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad.

Tarieven trouwfotografie Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Een geweldige provincie met een rijke geschiedenis en veel mooie locaties om te trouwen, zoals de stad maar ook vele buitenplaatsen en grote oude boerderijen. Perfecte locaties voor prachtige trouwfoto’s. Of je nu kiest voor de bruisende stad of juist de prachtige natuur en dorpjes. Groningen is een fantastische bestemming voor jullie huwelijksdag en ik leg jullie speciale dag graag voor jullie vast.

Kies je voor mij als jullie trouwfotograaf, dan weet je zeker dat je ongedwongen, vrolijke en spontane foto’s krijgt waarbij ik met liefde jullie liefde vastleg op beeld. Ik ben altijd opzoek naar het mooiste licht, fantastische plekjes en speciale momenten tussen jullie en jullie dierbare gasten. Jullie zien er uit op jullie mooist en het is voor mij een eer dat ik jullie sprookje mag fotograferen.

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen - Huwelijksfotografie op z'n best

Als trouwfotograaf in Groningen heb ik veel ervaring met het maken van prachtige huwelijksreportages. Of jullie nu op zoek zijn naar een bruidsfotograaf voor jullie trouwceremonie, bruidsboeket fotografie, huwelijksportretten, trouwfeest fotografie of het maken van een bruidsalbum, ik help jullie graag bij het vinden van de perfecte trouwfoto ideeën en het vastleggen van jullie speciale dag.

Prachtige huwelijksreportages door ervaren trouwfotograaf

Ongedwongen en spontane trouwreportages door bruidsfotograaf Groningen

Bruidsreportage op maat door professionele trouwfotograaf

Met mijn oog voor detail en passie voor huwelijksfotografie, zorg ik ervoor dat jullie trouwreportage eruit springt en dat jullie nog jarenlang kunnen genieten van de prachtige trouwfoto's. Als bruidsfotograaf streef ik ernaar om jullie liefde vast te leggen op beeld op een spontane en ongedwongen manier. Hierbij is het voor mij belangrijk dat jullie je op je gemak voelen voor de camera, zodat ik de mooiste momenten tussen jullie en jullie dierbare gasten kan vastleggen.

Als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die jullie huwelijksfotografie tot in de puntjes verzorgt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat jullie trouwalbum een unieke en persoonlijke weerspiegeling wordt van jullie speciale dag. Of jullie nu trouwen in Groningen of ergens anders in Nederland, ik kom graag naar jullie toe om jullie bruidsreportage te verzorgen en jullie huwelijk op een prachtige manier vast te leggen.

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden

Een absolute aanrader is de extra mogelijkheid om een engagement/love shoot te doen vooraf. Zo kan je alvast een beetje wennen om voor de camera te staan en kan je alvast ervaren hoe een fotoshoot in zijn werk gaat. De foto’s van een engagement shoot kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen of ik maak een mooi mini album voor jullie.

Indien jullie dat willen kan ik een second shooter en/of een videograaf zoeken voor jullie grote dag. Een second shooter of videograaf hanteert zijn/haar eigen prijzen. Dit zit dus niet bij de fotografieprijs in en ik zal alleen op zoek gaan en geef geen garantie dat er iemand beschikbaar is.

Extra mogelijkheden

Ja ik wil!

Ik werk met verschillende pakketten en mogelijkheden, beginnend met een fotografie pakket vanaf  voor 6 uur fotografie. Vraag de trouwbrochure aan om te kijken welk pakket het best bij jullie bruiloft past. De foto’s waar de liefde van af spat probeer ik altijd snel te leveren in een mooi pakketje met usb-stick en indien jullie dat willen een mooi trouwalbum van mooie materialen. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad. Wil je meer informatie ontvangen over de kosten van een een trouwfotograaf? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

wat kost een trouwfotograaf?

lees meer over albums

Omdat ik met verschillende pakketten werk is er voor ieder wat wils. Uiteraard bestaat de optie om een trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft. Een trouwalbum is een waardevolle toevoeging en wordt gemaakt van de meest prachtige materialen. Kies je voor een leren of een linnen cover, prachtig fine art papier of juist mooi glanzend papier. Ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking. Jullie mogen dan door mijn voorbeeld albums bladeren en ik laat jullie zien uit welke materialen jullie kunnen kiezen. En komen jullie er niet uit? Ik help jullie te kiezen door het juiste advies te geven wat aansluit bij jullie en jullie wensen. Wil je alvast meer weten over trouwalbums? Vraag dan snel de brochure aan!

trouwalbums

Volgende stap >

You said yes! Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld, of een kennismaking hebt gepland via het boekingssysteem, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je ontvangt dan de trouwbrochure per mail en we spreken een plek af voor een kennismaking. Het liefst face to face, want dan weet je gelijk of het klikt. De kennismaking is een informeel gesprek, geen druk om gelijk te boeken.
Wanneer jullie weten welk pakket het beste bij jullie past, maak ik een offerte voor jullie om het officieel te maken! Deze kan je online bekijken en digitaal ondertekenen. Jullie trouwdatum staat dan definitief in mijn agenda! Yes!

01. kennismaking

Volgende stap >

Waarschijnlijk ga je niet elke dag op de foto bij een fotograaf en kan het spannend zijn om op de trouwdag voor de camera te staan. Een goede reden dus om een engagement fotoshoot (ookwel loveshoot) te doen. Zo kunnen jullie alvast een beetje oefenen en kunnen we aan elkaar en de camera wennen. Klinkt goed toch? En, je kan de foto's ook gebruiken voor jullie trouwkaart of save the date kaart. Hoe leuk!

Via het online boekingssysteem kunnen jullie de fotoshoot inplannen. We overleggen dan over de locatie. Dat mag in het bos zijn, het strand of in jullie favo stad.

02. engagement shoot

Volgende stap >

Nog even geduld en dan wordt het lange wachten beloond! Je hebt per mail al een aantal tips van mij gekregen. Nu is het tijd voor de uitgebreide vragenlijst waar je alle informatie over jullie grote dag kunt invullen. Denk aan praktische dingen zoals telefoonnummers en adressen, draaiboek of dagplanning en een lijst voor de groepsfoto's. Als je inspiratiefoto's hebt, stuur maar door! Al deze informatie helpt mij om me goed op jullie dag te kunnen voorbereiden.
Daarnaast spreken we nog een keer af om ook de keuzes voor het trouwalbum te bespreken. Denk aan het formaat en het materiaal. Uiteraard spreken we ook de planning nog eens door.

03. 4 weken van te voren

Volgende stap >

Eindelijk, het is zo ver! Ik zal er zijn op de afgesproken tijd en plek, het liefst nog iets eerder. Wanneer we bij jullie thuis beginnen, zal ik eerst alle detail foto's maken (ringen, trouwkaart etc.) en zal daarna bij jullie beide het aankleden fotograferen. Vanaf daar volg ik jullie planning, doen we een uitgebreide fotoshoot op een mooie plek en maken we er verder een feestje van!
Op de dag zelf let ik goed op details, zoals het licht, en zal waar nodig helpen. Verder heb ik vanalles bij me. Paraplu's voor als het toch gaat regenen, een naaikitje voor als er naald en draad nodig is en zelfs blarenpleisters. Je weet maar nooit!
Jullie hoeven maar 1 ding te doen; namelijk genieten van deze hele speciale dag! 

04. De grote dag!

Volgende stap >

Binnen een week ontvangen jullie een sneak preview met circa 20 foto's. Leuk om alvast naar oma te sturen of te delen op social media. Ondertussen werk ik verder aan de bewerking van de hele galerij. Dat zijn vaak zo'n 600 foto's! Ik bewerk ze stuk voor stuk en geef elke foto evenveel aandacht.

Alle foto's ontvangen jullie in een online galerij met wachtwoord. Hier kan je de foto's ook downloaden en uitkiezen voor het album. De online galerij ontvangen jullie in het hoogseizoen binnen 6-8 weken. Maar natuurlijk doe ik mijn best om ze eerder te sturen!

03. Nabewerking

Terug naar het begin >

Tijd om de foto's te bekijken. Yes! Jullie kunnen beginnen met foto's kiezen voor in het album. Daarnaast geeft de online galerij de mogelijkheid om fotoprints van goede kwaliteit te bestellen in diverse formaten. Niet te vergelijken met de kwaliteit van Hema of Kruidvat, want daar worden mijn foto's niet mooier van.
Nadat het album helemaal klaar is, kunnen jullie genieten van de herinneringen. Gaan jullie nog op huwelijksreis? Ik hoor graag hoe het is geweest en ook in de toekomst maak ik graag nog eens foto's voor jullie!

Wil je nou meer weten? Laat dan een berichtje achter in onderstaand contactformulier. Tot snel!

04. Het resultaat!

Mijn werkwijze bij trouwfotografie

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Doe de trouwdatum check: