Engagement

for the wild lovers

Een couple fotoshoot is perfect voor als jullie gaan trouwen! Hoe leuk is het om de foto’s te gebruiken op jullie ‘save the date’ kaarten? Ik denk graag met jullie mee om leuke foto’s voor jullie ‘save the date’ kaarten te maken. Gaan jullie trouwen maar hou je niet van voor de camera staan? Zie je er misschien stiekem een beetje tegenop om de hele dag gefotografeerd te worden? Vind je dat je altijd gek op foto’s staat? Je bent niet de enige die dat wel eens van zichzelf vindt. Een love shoot is een mooie gelegenheid om alvast aan die camera (en mij als jullie fotograaf) te wennen. Je weet wat je te wachten staat en je ervaart mijn ontspannen manier van werken. Je zelfvertrouwen krijgt een echte boost!

Een love shoot voor jullie ‘save the date’ kaarten

Een fotoshoot samen met jouw partner. Jullie liefde vereeuwigd op beeld. Ik leg het graag voor jullie vast. Of jullie nu een anniversary vieren of gewoon omdat jullie dit altijd al eens wilden doen. Foto’s van jullie tweeën is altijd leuk voor later, een mooie herinnering. Geef een love shoot cadeau aan je partner of misschien wil je hem of haar verrassen met een aanzoek? Een wandeling of een picknick, in de bossen of op het strand. Je kan de love shoot zo invullen zoals jullie dat graag willen.Een fotoshoot samen met jouw partner. Jullie liefde vereeuwigd op beeld. Ik leg het graag voor jullie vast. Of jullie nu een anniversary vieren of gewoon omdat jullie dit altijd al eens wilden doen. Foto’s van jullie tweeën is altijd leuk voor later, een mooie herinnering. Geef een love shoot cadeau aan je partner of misschien wil je hem of haar verrassen met een aanzoek? Een wandeling of een picknick, in de bossen of op het strand. Je kan de love shoot zo invullen zoals jullie dat graag willen.

Een love shoot om jullie liefde te vieren

Verliefd, verloofd of getrouwd. Een love fotoshoot is speciaal voor geliefden en het maakt niet uit hoe lang jullie al samen zijn. Deze liefdes fotoshoot is perfect om jullie liefde voor elkaar te vereeuwigen op beeld. Wanneer je bij mij een koppel fotoshoot boekt weet je zeker dat je een leuke ervaring krijgt en mooie foto’s die op een spontane en ontspannen manier zijn gemaakt. Foto’s die je later graag terugkijkt!


Love fotoshoot

Love shoots

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden

De locatie is altijd in overleg. Als fotograaf uit Groningen weet ik genoeg prachtige plekken in Groningen en Drenthe voor een leuke liefdes fotoshoot. Maar uiteraard reis ik met liefde het hele land door om jullie liefde vast te leggen. Als advies zou ik altijd geven om te kiezen voor een locatie buiten. Een buiten locatie zorgt voor het mooiste resultaat want de lichtomstandigheden zijn vaak buiten het mooiste. Maar binnen mag natuurlijk ook. Ga je voor midden in een prachtig natuurgebied, op het plein van een oud stadscentrum of samen op avontuur in het buitenland? Ik zie jullie graag op jullie lievelingsplek om jullie een fantastische fotoshoot ervaring te bezorgen.

Locatie van de koppel shoot

Ja ik wil!

Ik vind het belangrijk dat jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Ik laat je geen stomme poses aannemen of dingen doen waar je je niet goed bij voelt. Een love shoot moet vooral een gezellige date zijn voor jullie tweeën terwijl ik hier een daar een aanwijzing geef en jullie liefde vastleg op beeld. Bij het boeken van een love shoot krijg je altijd een vrijblijvende kennismaking (dat kan telefonisch) waarbij ik je meer informatie geef en bijvoorbeeld advies over kleding. Ook overleggen we over de locatie. De fotoshoot zelf duurt gemiddeld een uur tot anderhalf. Wil je langer shooten? In overleg is veel mogelijk. De fotoshoot vindt bij voorkeur buiten plaats, want dan heb je het mooiste licht en alle ruimte voor spontane momenten. We maken een wandeling en ondertussen maak ik foto’s van jullie.

Hoe gaat dat zo’n love shoot?

Minimaal 1 uur shoot
Vanaf 20 foto's
Exclusiviteit: ik heb ruim de tijd voor jouw fotoshoot, lopen we een kwartiertje uit? Geen probleem
Client closet beschikbaar
Nabewerking van de foto’s
Zelf foto’s kiezen in een online galerij
Foto’s digitaal toegezonden binnen 1 week
Mogelijkheden voor fotoprints en albums
Duidelijke communicatie
Inclusief BTW
Inclusief reiskosten binnen de provincie Drenthe, buiten Drenthe € 0,39 per km. Deze worden vooraf gecommuniceerd

altijd inclusief:

De foto’s ontvang je in een online galerij met wachtwoord. Willen jullie ook een (mini) album van de fotoshoot? Dat kan! Ik maak graag een prachtig album voor jullie op. Geef bij het boeken van de fotoshoot aan dat je ook een album wilt, dan neem ik alle samples mee naar de fotoshoot zodat je de (cover)materialen en opties kan kiezen.

Extra mogelijkheden

Van de foto’s die ik van jullie heb gemaakt, maak ik een mooie en ruime selectie. Je ontvangt alleen de mooie foto’s en foto’s met bijvoorbeeld ogen dicht of dat je net een gekke beweging maakte, laat ik achterwege. De foto’s in de selectie bewerk ik na in de stijl zoals je van mij gewend bent. Wanneer de foto’s klaar zijn stuur ik ze toe in een online galerij en kan je kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. Uiteraard mag je altijd meer foto’s bijbestellen. Ik probeer de foto’s altijd binnen een week te leveren en geef ook altijd tijdens de fotoshoot een indicatie wanneer je ze kan verwachten. Ik hoop dat jullie de foto’s net zo mooi zullen vinden als ik!

Hoe en wanneer ontvang je de foto’s?

Tijdens een fotoshoot is het belangrijk dat je kleding draagt waar jij je goed en mooi in voelt. Dat ga je namelijk terugzien in de foto’s. Als jij je goed voelt en straalt dan spat dat van de foto’s af! En prachtige foto’s is natuurlijk het doel waar we samen voor gaan. Bij een koppel fotoshoot ga je natuurlijk samen op de foto, het is daarom belangrijk dat jullie de kleding op elkaar afstemmen zodat de een de ander niet overschaduwd of dat kleuren met elkaar gaan vloeken. Het is daarom handig om neutrale kleuren te dragen (denk aan pastel- en aardetinten). De voorkeur is aardetinten want deze zorgen voor warme foto’s. Aardetinten zijn bijvoorbeeld bruin, zand, terracotta, beige, taupe maar ook zacht groen en geel. Maar ook warme pasteltinten met een warme ondertoon zijn mooi! Denk bijvoorbeeld aan zalmroze, roomwit, vanillegeel, lindegroen en aqua. Een zwart of wit item mag natuurlijk ook. Twijfel je over wat je aan moet? We kunnen altijd van te voren samen overleggen wat het beste bij jou past, bijvoorbeeld door videobellen of je stuurt mij wat foto’s van kleding waarover je twijfelt. Heb je helemaal niks om aan te trekken? Geen paniek! Ik heb een cliënt closet beschikbaar met items waaruit je eventueel kunt kiezen. 

Welke kleding trek je aan voor de fotoshoot?

179,- 

bekijk alle galeries

Boek hier gelijk je fotoshoot

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Of laat hieronder je gegevens achter en ontvang de brochure!