Zwanger

for pure & loving memories

Als fotograaf uit Groningen weet ik genoeg prachtige plekken in Groningen en Drenthe voor een mooi zwangerschapshoot. Maar uiteraard reis ik met liefde het hele land door om mooie foto’s van jou/jullie te maken. De fotoshoot doen we op een locatie die we van te voren afspreken. Dat mag bij jou thuis, of op een mooie buiten locatie, bijvoorbeeld in het bos, op het strand of op een prachtige paarse heide.

Locatie zwangerschapshoot

Een zwangerschapshoot kan je het beste rond de 30 weken doen. Je partner en/of kinderen mogen natuurlijk ook op de foto samen met jou. Bij het boeken van een zwangerschap fotoshoot krijg je altijd een vrijblijvende kennismaking (dat kan telefonisch) waarbij ik je meer informatie geef en bijvoorbeeld advies over kleding. Ook overleggen we over de locatie. De fotoshoot zelf duurt gemiddeld een uur tot anderhalf. Wil je langer shooten? In overleg is veel mogelijk.

wanneer een zwangerschap fotoshoot doen?

Ben je in verwachting en wil je dit bijzondere moment vastleggen? Je lichaam verandert, je buik groeit en je voelt je kindje al bewegen. Een hele speciale periode in je leven. Met de foto’s uit deze zwangerschapshoot kun je altijd even terugblikken naar dat bijzondere moment. En weer even terug gaan naar dat gevoel dat je nooit meer wilt vergeten. Graag leg ik deze bijzondere periode voor je vast tijdens een zwangerschap fotoshoot.

Deal: krijg 10% korting (op de totaal prijs) wanneer je een zwangerschap fotoshoot en een newborn fotoshoot in één keer boekt!


Zwangerschap fotoshoot

Deal: krijg 10% korting

Van de foto’s die ik van jou/jullie heb gemaakt, maak ik een mooie en ruime selectie. Je ontvangt alleen de mooie foto’s en foto’s met bijvoorbeeld ogen dicht of dat je net een gekke beweging maakte, laat ik achterwege. Ik wil dat je bij het zien van de foto’s een echte zelfvertrouwen boost krijgt! De foto’s in de selectie bewerk ik na in de stijl zoals je van mij gewend bent. Wanneer de foto’s klaar zijn stuur ik ze toe in een online galerij en kan je kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. Uiteraard mag je altijd meer foto’s bijbestellen. Ik probeer de foto’s altijd binnen een week te leveren en geef ook altijd tijdens de fotoshoot een indicatie wanneer je ze kan verwachten. Ik hoop dat je de foto’s net zo prachtig gaat vinden als ik!

Hoe en wanneer ontvang je de foto's

Dit wil ik!

Tijdens een zwangerschapshoot is het belangrijk dat je kleding draagt waar jij je goed en mooi in voelt. Dat ga je namelijk terugzien in de foto’s. Voor een zwangerschap fotoshoot is het mooi om bijvoorbeeld een jurk aan te trekken, één die je eventueel de mogelijkheid geeft om ook foto’s te maken van je buik zonder kleding. Maar dat is aan jou. Als jij je goed voelt en straalt dan spat dat van de foto’s af! En prachtige foto’s is natuurlijk het doel waar we samen voor gaan. Het is handig om neutrale kleuren te dragen (denk aan pastel- en aardetinten). De voorkeur is aardetinten want deze zorgen voor warme foto’s. Aardetinten zijn bijvoorbeeld bruin, zand, terracotta, beige, taupe maar ook zacht groen en geel. Maar ook warme pasteltinten met een warme ondertoon zijn mooi! Denk bijvoorbeeld aan zalmroze, roomwit, vanillegeel, lindegroen en aqua. Een zwart of wit item mag natuurlijk ook. Twijfel je over wat je aan moet? We kunnen altijd van te voren samen overleggen wat het beste bij jou past, bijvoorbeeld door videobellen of je stuurt mij wat foto’s van kleding waarover je twijfelt. Heb je helemaal niks om aan te trekken? Geen paniek! Ik heb een cliënt closet beschikbaar met items waaruit je eventueel kunt kiezen. Lees hier meer over de client closet en beschikbare maten. Neem je je partner en/of kinderen mee naar de fotoshoot? Houd er dan rekening mee dat jullie de kleding op elkaar afstemmen qua kleuren.

Welke kleding trek je aan voor de fotoshoot?

Minimaal 1 uur shoot
Vanaf 20 foto's
Exclusiviteit: ik heb ruim de tijd voor jouw fotoshoot, lopen we een kwartiertje uit? Geen probleem
Client closet beschikbaar
Nabewerking van de foto’s
Zelf foto’s kiezen in een online galerij
Foto’s digitaal toegezonden binnen 1 week
Mogelijkheden voor fotoprints en albums
Duidelijke communicatie
Inclusief BTW
Inclusief reiskosten binnen de provincie Drenthe, buiten Drenthe € 0,39 per km. Deze worden vooraf gecommuniceerd

altijd inclusief:

bekijk alle galeries

Wil je ook een (mini) album van de fotoshoot? Leuk! Ik maak graag een prachtig album voor je op. Geef bij het boeken van de fotoshoot aan dat je ook een album wilt, dan neem ik alle samples mee naar de fotoshoot zodat je de (cover)materialen en opties kan kiezen. Wil je eerst de album brochure zien? Laat het me weten dan stuur ik de brochure naar je toe per mail.

Extra mogelijkheden

179,- 

BOEK NU JE FOTOSHOOT
VOOR 2024 EN 2025

Let's make some magic together

N

Wauw, de foto’s zijn echt waanzinnig geworden, mooi werk! Ik ben er onwijs blij mee. Bedankt!!

M

Wauw! Wat een prachtige fotos! Bij elke foto dacht ik, kan het nog mooier? Prachtig gedaan!

J

Wauw wat een super toffe foto's! Heel erg bedankt!

C

Wauw! Wat zijn de foto's mooi geworden. Ik vond het super leuk om te doen. Heel erg bedankt!!

Website Assets-Arch Outline

Happy clients

Boek hier gelijk je fotoshoot

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Of laat hieronder je gegevens achter en ontvang de brochure!