Trouwfotograaf Drenthe

Nienke Jolien Photography Fotografie Groningen

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Super leuk dat jullie gaan trouwen in Drenthe of omstreken! Het lijkt me leuk om als trouwfotograaf Drenthe deze bijzondere dag voor jullie vast te leggen. Ik leer jullie graag beter kennen om jullie trouwdag op een leuke en ontspannen en ongedwongen manier vast te leggen!

Ik vind het belangrijk om een goede klik te hebben met het bruidspaar. Tijdens de bruiloft maak ik hier en daar een praatje met jullie gasten zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarnaast fotografeer ik jullie bruiloft op een onopvallende manier. Hierdoor ontstaan de meest leuke en spontane foto’s. Geforceerde poses zijn niet mijn ding, jullie kunnen dus volledig opgaan tijdens deze speciale dag. Hier en daar zal ik aanwijzingen geven vaak heeft dit te maken met het licht.

Tijdens jullie trouwdag leg ik graag liefde vast in mijn beelden. Het is jullie grote dag, maar familie en vrienden maken ook een groot deel uit van deze speciale dag. Ik probeer altijd speciale en intieme momenten vast te leggen. Zowel tussen jullie als tussen vrienden en familie die tijdens deze dag aanwezig zijn. Jullie vrienden en familie maken deze dag speciaal, deze momenten wil je koesteren en zal ik voor jullie vastleggen. Ondeugende neefjes en nichtjes die aan het spelen zijn, de vrienden of vriendinnengroep die in lachen uitbarst of oma die een traantje wegpinkt. De spontane acties leg ik graag voor jullie vast zodat jullie met een brede glimlach terug kunnen kijken naar deze speciale dag. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar het mooiste licht en de meest prachtige plekjes. Trouwfotograaf Drenthe

“A picture is a poem without words.”

Trouwfotograaf Drenthe

Trouwen in Drenthe

Als trouwfotograaf Drenthe ben ik door geheel Nederland te boeken. Ik woon in Drenthe en ken dan ook veel mooie plekjes in Drenthe, maar ook in Groningen waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Daarnaast beschikt Drenthe over de meest prachtige en idyllische plekjes waar prachtige trouwfoto’s genomen kunnen worden. Dus gaan jullie binnenkort trouwen in Drenthe? Willen jullie prachtige foto’s in deze provincie? Ik bespreek het graag met jullie! Ook op The Perfect Wedding zijn vele prachtige locaties in Drenthe te vinden voor het maken van prachtige trouwfoto’s. Trouwfotograaf Drenthe

Kosten bruidsfotografie

Om het voor jullie als bruidspaar zo makkelijk mogelijk te houden werk ik met verschillende pakketten. Mijn basispakket is € 1.299,- voor 6 uur trouwfotografie. Meer uren is ook mogelijk. Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie en beslis zelf welk pakket het beste aansluit bij jullie bruiloft. De speciale en liefdevolle foto’s probeer ik altijd snel te leveren. Deze ontvangen jullie digitaal. Indien gewenst kan ik ook een trouwalbum samenstellen zodat de prachtige foto’s er nóg beter uitkomen en je altijd even terug kan naar die speciale dag. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad.

Door corona een kleine en korte bruiloft? Neem contact met mij op dan bespreken we wat mogelijk is.

Liefdevolle en sfeervolle foto’s van jullie bruiloft.

Trouwfotografie Drenthe

Extra mogelijkheden

Een absolute aanrader is de extra mogelijkheid om een engagement/love shoot te doen vooraf. Zo kan je alvast een beetje wennen om voor de camera te staan en kan je alvast ervaren hoe een fotoshoot in zijn werk gaat. De foto’s van een engagement shoot kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen of ik maak een mooi mini album voor jullie.

Indien jullie dat willen kan ik een second shooter en/of een videograaf zoeken voor jullie grote dag. Een second shooter of videograaf hanteert zijn/haar eigen prijzen. Dit zit dus niet bij de fotografieprijs in en ik zal alleen op zoek gaan en geef geen garantie dat er iemand beschikbaar is.

Door corona jullie bruiloft verplaatsen? Dat kan kosteloos mits tijdig doorgegeven. Omdat elke situatie verschillend is kan je het beste even contact met mij opnemen zodra je zeker weet dat jullie het willen verplaatsen, zodat we dit goed met elkaar kunnen afstemmen.

Trouwalbum

Omdat ik met verschillende pakketten werk is er voor ieder wat wils. Uiteraard bestaat de optie om een trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft. Een trouwalbum is een waardevolle toevoeging en wordt gemaakt van de meest prachtige materialen. Kies je voor een leren of een linnen cover, prachtig fine art papier of juist mooi glanzend papier. Ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking. Jullie mogen dan door mijn voorbeeld albums bladeren en ik laat jullie zien uit welke materialen jullie kunnen kiezen. En komen jullie er niet uit? Ik help jullie te kiezen door het juiste advies te geven wat aansluit bij jullie en jullie wensen. Wil je alvast meer weten over trouwalbums? Vraag dan snel de brochure aan!

Trouwalbum

Meer weten over bruiloft fotografie?

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze, de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan de trouwbrochure aan via de contactpagina. Je ontvangt van mij dan ook de brochure over trouwalbums.

plan kennismaking