Fotoshoot baby 3 maanden

De babyperiode is een periode vol mooie momenten die het waard zijn om op de foto gezet te worden. Hoe leuk is het dan om een fotoshoot te doen wanneer je baby 3 maanden oud is. Je baby zit nog in de ontdekkingsfase en beleeft elke dag weer een nieuw avontuur. Voor jou als ouder is het ontzettend mooi om hier blijvende herinneringen aan te hebben. Foto’s helpen je herinneren hoe die mooie tijd was, die kleine mooie momenten. Het zijn liefdevolle momenten die je je leven lang wilt blijven herinneren. Mijn fotografiestijl is warm en puur. Dat maakt de foto’s echt en dat jullie op de foto komen te staan zoals jullie echt zijn.

Tijdens de fotoshoot probeer ik te zorgen voor een ontspannen sfeer. En doordat ik van nature een rustig persoon ben en ook goed met kleine kinderen kan omgaan, gaat me dit goed af. Wanneer er broertjes of zusjes zijn geef ik ze een kleine opdracht om de aandacht wat langer vast te houden. Kleine kinderen raken snel afgeleid en tijdens de shoot wil je ze het liefst zo rustig mogelijk houden. Ik let op elk detail en indien nodig zal ik ook kledingadvies geven.

Wat kan je verwachten van de fotoshoot?

De fotoshoot van je baby van 3 maanden is een shoot die bij jullie thuis of op een leuke buitenlocatie gaat plaatsvinden. Een fotoshoot in de vertrouwde omgeving zorgt ervoor dat je kindje op zijn/haar gemak is en dat zorgt voor de leukste foto’s. Mocht de fotoshoot uitlopen dan is dat uiteraard geen probleem. Een fotoshoot met kleintjes loopt vaak uit, we passen ons aan aan jouw kindje. Ik wil jullie zoveel mogelijk vastleggen in natuurlijke houdingen en laat jullie geen ongemakkelijke poses aannemen. De foto’s moeten zo puur mogelijk worden en jullie vastleggen zoals jullie écht zijn. Hooguit kom ik met wat aanwijzingen die de compositie van de foto ten goede komt. Hierbij kan je denken aan aanwijzingen zoals draaien naar het raam, het handje van de baby anders neerleggen of plukje haar van mama uit het gezicht halen.

Newborn Fotoshoot Nienke Jolien Photography prijzen

Hoe en wanneer ontvang je de foto’s?

Van de foto’s wordt een mooie en ruime selectie gemaakt. De foto’s in de selectie bewerk ik na de stijl zoals je die van mij gewend bent. Wanneer de foto’s klaar zijn stuur ik ze toe in een online galerij en kan je zelf de foto’s selecteren die je graag wilt ontvangen. Uiteraard is er de mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen. Ik probeer de foto’s altijd binnen een week te leveren en zal ook tijdens de fotoshoot een indicatie geven. De foto’s ontvang je ook op een usb stick die ik jullie toe zal sturen.

Willen jullie ook een (mini) album ontvangen van de fotoshoot? Dat kan! Geef bij het boeken van de fotoshoot aan dat je ook een album wilt. Dan neem ik alle samples mee, zodat jullie een keuze kunnen maken uit de (cover) materialen en opties.

De tijd gaat snel dus wacht niet te lang want voor je het weet zijn ze groot. De echte herinneringen maak je nu, nu ze nog klein zijn. Al die liefdevolle momenten voor altijd vereeuwigd.

Altijd inclusief:

 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Exclusiviteit: ik heb ruim de tijd voor jouw fotoshoot, lopen we een kwartiertje uit? Geen probleem. Een fotoshoot met die kleintjes kost altijd extra tijd, we passen ons aan aan jouw kindje
 • Advies over styling en kledingtips, kan via videobellen
 • Client closet beschikbaar, bij newborn fotoshoots neem ik altijd een paar mooie doeken mee
 • Fotoshoot bij jullie thuis in de vertrouwde omgeving van jullie kindje, of indien jullie dat willen op een door jullie gekozen buiten locatie
 • Nabewerking van de foto’s
 • Zelf foto’s kiezen in een online galerij
 • Foto’s digitaal toegezonden binnen 1 week
 • Foto’s toegezonden op een mooie usb
 • Mogelijkheden voor fotoprints en albums
 • Duidelijke communicatie
 • Inclusief BTW
 • Inclusief reiskosten binnen de provincie Drenthe, buiten deze provincie reken ik reiskosten van € 0,20 per km. Deze worden vooraf gecommuniceerd

Newborn fotoshoot Nienke Jolien Photography book a shoot

Enthousiast? Neem contact met mij op voor het boeken van een kennismaking en fotoshoot!

book a shoot!