familie

for pure & loving memories

Ik vind het belangrijk dat jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Ik laat je geen stomme poses aannemen of dingen doen waar je je niet goed bij voelt. Bij het boeken van een familieshoot krijg je altijd een vrijblijvende kennismaking (dat kan telefonisch) waarbij ik je meer informatie geef en bijvoorbeeld advies over kleding. Ook overleggen we over de locatie. De fotoshoot zelf duurt gemiddeld een uur tot 2,5 uur. Wil je langer shooten? In overleg is veel mogelijk. De fotoshoot vindt bij voorkeur buiten plaats, want dan heb je het mooiste licht en alle ruimte voor spontane momenten. We maken een wandeling en ondertussen maak ik foto’s van jullie.

Niet geposeerd, maar spontane foto's

Het doel van een family fotoshoot is om de authentieke momenten in jullie gezin op een leuke en ontspannen manier vast te leggen. Ik vind het belangrijk dat het voor jullie gezin een fijne ervaring is en jullie blij en trots zullen zijn met de foto’s. Foto’s samen, maar ook foto’s apart. Bijvoorbeeld papa en mama bij elkaar en alle broertjes en zusjes bij elkaar. Maar ook mooie foto’s van jullie elk apart, want elk gezinslid is belangrijk en heeft een eigen karakter. Dat probeer ik vast te leggen met mijn camera. Gaan opa en oma ook mee? Leuk! Of misschien willen jullie de foto’s als cadeau geven aan jullie ouders, schoonouders of grootouders? Ik hoor graag jullie wensen!

Wanneer we buiten gaan fotograferen kijken we samen naar het beste tijdstip voor het mooiste licht. Een mooi natuurgebied, bos of misschien hebben jullie thuis wel een prachtige tuin? We kunnen samen een mooie locatie uitkiezen of we doen de familie fotoshoot bij jullie thuis, in een omgeving waar jullie jullie zelf kunnen zijn en kunnen ontspannen. Zo worden de foto’s puur en écht, wat past bij mijn fotografie stijl. Geen saaie studio foto’s dus, maar gewoon jij zoals je bent. Deze gezinsfotoshoot zorgt voor prachtige foto’s van de mensen die voor jou dierbaar zijn en wat jij voor jouw kinderen en hun kinderen achterlaat.

Hoe werkt dat zo'n familie fotoshoot?

Bij een fotoshoot met het hele gezin leg ik jullie vast zoals jullie zijn. De familieshoot vindt plaats op een mooie locatie, het liefst ergens buiten tijdens het gouden uur. Dan hebben we het mooiste licht en worden de foto’s echt magisch. Op een ongedwongen en leuke manier leg ik jullie prachtige gezin vast. Zijn jullie kindjes nog heel erg klein? Misschien is een newborn fotoshoot dan iets voor jullie.

Familie fotoshoot

Tijdens een fotoshoot is het belangrijk dat je kleding draagt waar jij je goed en mooi in voelt. Dat ga je namelijk terugzien in de foto’s. Als jij je goed voelt en straalt dan spat dat van de foto’s af! En prachtige foto’s is natuurlijk het doel waar we samen voor gaan. Bij een gezinsfotoshoot ga je natuurlijk samen op de foto, het is daarom belangrijk dat jullie de kleding op elkaar afstemmen zodat jullie elkaar niet overschaduwen of dat kleuren met elkaar gaan vloeken. Het is daarom handig om neutrale kleuren te dragen (denk aan pastel- en aardetinten). De voorkeur is aardetinten want deze zorgen voor warme foto’s. Aardetinten zijn bijvoorbeeld bruin, zand, terracotta, beige, taupe maar ook zacht groen en geel. Maar ook warme pasteltinten met een warme ondertoon zijn mooi! Denk bijvoorbeeld aan zalmroze, roomwit, vanillegeel, lindegroen en aqua. Een zwart of wit item mag natuurlijk ook. Twijfel je over wat je aan moet? We kunnen altijd van te voren samen overleggen wat het beste bij jou past, bijvoorbeeld door videobellen of je stuurt mij wat foto’s van kleding waarover je twijfelt. Heb je helemaal niks om aan te trekken? Geen paniek! Ik heb een cliënt closet beschikbaar met items waaruit je eventueel kunt kiezen. Lees hier meer over de client closet en beschikbare maten.

Wat trek je aan voor de fotoshoot?

Dit wil ik!

De locatie is altijd in overleg. Als fotograaf uit Groningen weet ik genoeg prachtige plekken in Groningen en Drenthe voor een gezellige familie fotoshoot. Maar uiteraard reis ik met liefde het hele land door om jullie gezin vast te leggen. Als advies zou ik altijd geven om te kiezen voor een locatie buiten. Een buiten locatie zorgt voor het mooiste resultaat want de lichtomstandigheden zijn vaak buiten het mooiste. Het liefst maak ik foto’s tijdens het gouden uur, het uur vlak voor zonsondergang. Maar binnen mag natuurlijk ook. Gaan jullie voor midden in een prachtig natuurgebied, midden in jullie favoriete stad of misschien wel het strand en de duinen? Ik zie jullie graag op jullie lievelingsplek om jullie een fantastische fotoshoot ervaring te bezorgen.

De locatie van de familie fotoshoot

Minimaal 1 uur shoot
Max. 6 personen
Vanaf 20 foto's
Exclusiviteit: ik heb ruim de tijd voor jouw fotoshoot, lopen we een kwartiertje uit? Geen probleem
Client closet beschikbaar
Nabewerking van de foto’s
Zelf foto’s kiezen in een online galerij
Foto’s digitaal toegezonden binnen 1 week
Mogelijkheden voor fotoprints en albums
Duidelijke communicatie
Inclusief BTW
Inclusief reiskosten binnen de provincie Drenthe, buiten Drenthe € 0,39 per km. Deze worden vooraf gecommuniceerd

altijd inclusief:

Boek nu!

Van de foto’s die ik van jullie heb gemaakt, maak ik een mooie en ruime selectie. Je ontvangt alleen de mooie foto’s en foto’s met bijvoorbeeld ogen dicht of dat je net een gekke beweging maakte, laat ik achterwege. De foto’s in de selectie bewerk ik na in de stijl zoals je van mij gewend bent. Wanneer de foto’s klaar zijn stuur ik ze toe in een online galerij en kan je kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. Uiteraard mag je altijd meer foto’s bijbestellen. Ik probeer de foto’s altijd binnen een week te leveren aan degene die de familie fotoshoot heeft geboekt en geef ook altijd tijdens de fotoshoot een indicatie wanneer je ze kan verwachten. Ik hoop dat jullie de foto’s net zo mooi zullen vinden als ik!

Hoe en wanneer ontvang je de foto's?

Willen jullie ook een (mini) album van de fotoshoot? Dat kan! Ik maak graag een prachtig album voor jullie op. Geef bij het boeken van de fotoshoot aan dat je ook een album wilt, dan neem ik alle samples mee naar de fotoshoot zodat je de (cover)materialen en opties kan kiezen.

Extra mogelijkheden

179,- 

Boek hier gelijk je fotoshoot

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Boek hier gelijk je fotoshoot of kennismaking

Of vul hieronder je gegevens in en ontvang de brochure!