Portret fotograaf

Een goede portretfoto is belangrijker dan je denkt! Een werkgever, klant of toekomstige partner veilt binnen enkele seconden al een oordeel. Ik leg met alle plezier jouw picture vast op beeld. Of het nu gaat om een nieuw zakelijk portret, content voor social media of trouwfoto’s. Ik maak allerlei verschillende fotoshoots. Van love fotoshoot’s tot productfotografie.

Zo maak ik ook graag portretten. Ik maak portretfoto’s zowel voor hele organisaties en afdelingen, als voor gezinnen en families. Ik schiet leuke foto’s voor in huis, maar ook voor professionele LinkedIn-profielen.

Nienke_Jolien_Photography

 

Zakelijke foto voor magazines

Een eerste indruk is van essentieel belang voor de uitstraling van een bedrijf. Wanneer een spreekpersoon van een bedrijf uitgenodigd wordt in een magazine, is het verstandig om van goede foto’s en portretten te zijn voorzien.

Headshot foto

Als ik een headshot of close-up portret foto maak, ga ik voor een pakkende, krachtige uitstraling. Een uitstraling waarbij jij krachtig en sympathiek overkomt. Dit maak ik waar met de juiste belichting en achtergrond. Deze headshots kun je perfect gebruiken op je social media profielen, je website of in een fotolijst bij je thuis.

Portret foto

Kennismaking

Een goed portret is erg persoonlijk, daarom vind ik het prettig om voor de shoot met je in contact te komen en jouw wensen te bespreken. Welk beeld heb jij voor ogen? Zo kan ik rekening houden met bepaalde locaties en achtergronden. Daarnaast vind ik het prettig om ongedwongen foto’s te maken. Ik stel je altijd zoveel mogelijk op je gemak zodat je ontspannen en spontaan op beeld wordt gezet.

Laat je persoonlijkheid spreken

Ik help jou graag met branding foto’s. Deze foto’s maken we op kantoor, bij jou thuis of buiten op een leuke, gewenste locatie. We kunnen natuurlijk een locatie afhuren indien dat bij jou en je bedrijf past. Op deze branding foto’s laat ik jouw persoonlijkheid zo goed mogelijk naar voren komen, bijpassend aan het bedrijf. Zo is het mogelijk om iedere werknemer met eenzelfde portretstijl te fotograferen. Ideaal voor sociale media of de website!

Boek een portret shoot!