Trouwfotografie

Gefeliciteerd met jullie verloving!

En leuk dat jullie mij overwegen als jullie trouwfotograaf. Het lijkt mij fantastisch om jullie grote dag vast te mogen leggen en ik kan niet wachten om jullie beter te leren kennen.

Een goede klik met een bruidspaar vind ik belangrijk. Ik fotografeer jullie bruiloft graag op een leuke en ontspannen manier. Op een onopvallende manier zal ik de foto’s maken en zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt door hier en daar even een praatje te maken met jullie gasten. Geforceerde poses is niet mijn ding dus verwacht een spontane en comfortabele trouwfotografie waarbij ik hier en daar misschien een aanwijzing geef (vaak met betrekking tot het licht).

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden. Ik ben altijd opzoek naar het mooiste licht, fantastische plekjes en speciale momenten. Tijdens een bruiloft ga ik voor de liefdevolle en intieme momenten tussen jullie twee maar ook met jullie dierbaren om jullie heen. Een omhelzing, een zoen of een lach. Oma die een traantje wegpinkt, een spelend kindje die stiekem van de taart snoept of vrienden die met elkaar lachen. Momenten die je wilt koesteren. Als fotograaf leg ik die vast, zodat jullie later met unieke foto’s van jullie bruiloft met veel plezier kunnen terugkijken op die mooie momenten en onvergetelijke en sprookjesachtige dag.

“A picture is a poem without words.”

plan kennismaking
Trouwfotografie Groningen- Nienke-Jolien copyright

Trouwfotograaf Groningen

Ondanks dat ik door geheel Nederland te boeken ben als trouwfotograaf liggen mijn roots in Groningen. Als trouwfotograaf Groningen weet ik als geen ander wat de mooiste plekjes zijn om leuke foto’s te laten maken in en rondom de stad Groningen. Daarnaast beschikt Groningen over de meest prachtige trouw- en feestlocaties. Dus gaan jullie binnenkort trouwen in Groningen denk dan aan prachtige locaties zoals de Fraeylemaborg, Borg Nienoord of de Hayema Heerd. Ik bespreek het graag met jullie! Ook op The Perfect Wedding zijn verschillende locaties te vinden om te trouwen in Groningen.

 

Wat kost een trouwfotograaf?

Ik werk met verschillende pakketten en mogelijkheden, beginnend met een fotografie pakket vanaf € 1.299,- voor 6 uur fotografie. Vraag de trouwbrochure aan om te kijken welk pakket het best bij jullie bruiloft past. De foto’s waar de liefde van af spat probeer ik altijd snel te leveren in een mooi pakketje met usb-stick en indien jullie dat willen een mooi trouwalbum van mooie materialen. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad. Wil je meer informatie ontvangen over de kosten van een een trouwfotograaf? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Door corona een kleine en korte bruiloft? Neem contact met mij op dan bespreken we wat mogelijk is.

Foto van getrouwd stel in graanveld

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden

ja ik wil!
Trouwfoto-Stanley-en-Annemiek-in-Zeegse

Extra mogelijkheden

Een absolute aanrader is de extra mogelijkheid om een engagement/love shoot te doen vooraf. Zo kan je alvast een beetje wennen om voor de camera te staan en kan je alvast ervaren hoe een fotoshoot in zijn werk gaat. De foto’s van een engagement shoot kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen of ik maak een mooi mini album voor jullie.

Indien jullie dat willen kan ik een second shooter en/of een videograaf zoeken voor jullie grote dag. Een second shooter of videograaf hanteert zijn/haar eigen prijzen. Dit zit dus niet bij de fotografieprijs in en ik zal alleen op zoek gaan en geef geen garantie dat er iemand beschikbaar is.

Door corona jullie bruiloft verplaatsen? Dat kan kosteloos mits tijdig doorgegeven. Omdat elke situatie verschillend is kan je het beste even contact met mij opnemen zodra je zeker weet dat jullie het willen verplaatsen, zodat we dit goed met elkaar kunnen afstemmen.

Trouwalbum

Omdat ik met verschillende pakketten werk is er voor ieder wat wils. Uiteraard bestaat de optie om een trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft. Een trouwalbum is een waardevolle toevoeging en wordt gemaakt van de meest prachtige materialen. Kies je voor een leren of een linnen cover, prachtig fine art papier of juist mooi glanzend papier. Ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking. Jullie mogen dan door mijn voorbeeld albums bladeren en ik laat jullie zien uit welke materialen jullie kunnen kiezen. En komen jullie er niet uit? Ik help jullie te kiezen door het juiste advies te geven wat aansluit bij jullie en jullie wensen. Wil je alvast meer weten over trouwalbums? Vraag dan snel de brochure aan!

Trouwalbum

boho bruiloft trouwen

Meer weten over bruiloft fotografie?

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze, de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan de trouwbrochure aan via de contactpagina. Je ontvangt van mij dan ook de brochure over trouwalbums.

stuur mij de brochure