Trouwfotograaf Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Een geweldige provincie met een rijke geschiedenis en veel mooie locaties om te trouwen, zoals de stad maar ook vele buitenplaatsen en grote oude boerderijen. Perfecte locaties voor prachtige trouwfoto’s. Of je nu kiest voor de bruisende stad of juist de prachtige natuur en dorpjes. Groningen is een fantastische bestemming voor jullie huwelijksdag en ik leg jullie speciale dag graag voor jullie vast.

Fine art trouwfotografie

Fine art trouwfotografie

Trouwfotograaf Groningen

Kies je voor mij als jullie trouwfotograaf, dan weet je zeker dat je ongedwongen, vrolijke en spontane foto’s krijgt waarbij ik met liefde jullie liefde vastleg op beeld. Ik ben altijd opzoek naar het mooiste licht, fantastische plekjes en speciale momenten tussen jullie en jullie dierbare gasten. Jullie zien er uit op jullie mooist en het is voor mij een eer dat ik jullie sprookje mag fotograferen.

Tarieven trouwfotografie Groningen

Ik werk met verschillende pakketten en mogelijkheden, beginnend met een fotografie pakket vanaf 899,- euro voor 6 uur fotografie. Vraag de trouwbrochure aan om te kijken welk pakket het best bij jullie bruiloft past. De foto’s waar de liefde van af spat probeer ik altijd snel te leveren in een mooi pakketje met usb-stick en indien jullie dat willen een mooi trouwalbum van luxe materialen. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad.

Trouwen in Groningen Fraeylemaborg Slochteren

Trouwalbum en extra mogelijkheden

Omdat ik met verschillende pakketten werk is er voor ieder wat wils. Uiteraard bestaat de optie om een luxe trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft, ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking.

Een absolute aanrader is de extra mogelijkheid om een engagement/love shoot te doen vooraf. Zo kan je alvast een beetje wennen om voor de camera te staan en kan je alvast ervaren hoe een fotoshoot in zijn werk gaat. De foto’s van een engagement shoot kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen of ik maak een mooi luxe mini album voor jullie.

Indien jullie dat willen kan ik een second shooter en/of een videograaf regelen voor jullie grote dag.

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze, de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan de trouwbrochure aan via de contactpagina. Je ontvangt van mij ook de brochure over trouwalbums.

ja dit wil ik!

Happy moments from happy clients

Book a shoot!
Landingspagina Contact