Instagram Workshop

Je onderneming loopt goed en de opdrachten stromen binnen. Een overvolle mailbox, een telefoontje hier, een afspraak daar.

Heb je niet voldoende tijd meer om je social media voldoende aandacht te geven?

Zonde, want juist zichtbaar zijn op social media is tegenwoordig erg belangrijk!

Heb je het gevoel dat je veel meer uit jouw Instagram kan halen voor jouw bedrijf maar weet je niet hoe? Ben je al een tijdje bezig maar nog niet tevreden? Vraag jij je ook af hoe je een foto mooi kan bewerken? En welk filter is nu het allerbeste?

En dé vraag: hoe verhoog je het aantal likes, reacties én volgers?

Dan is het tijd om alle geheimen van dit geweldige platform te ontdekken!

Instagram Pro worden door de INSTAGOUD Workshop!

Gelukkig kan ik je daarbij helpen. Na jaren actief te zijn op Instagram voor mijn blog en nadat ik een aantal bedrijven heb geholpen met het opzetten van een Instagram account, heb ik met al mijn kennis over dit leuke platform een workshop ontwikkeld, speciaal voor jou, waarbij je leert hoe jij met jouw bedrijfsaccount (of persoonlijk account), snel en gemakkelijk, met een hands-on aanpak, beter zichtbaar wordt op social media.

De focus leggen we op Instagram, omdat het steeds meer draait om mooie maar vooral ook snelle content want steeds meer (social media) gebruikers schijnen een kortere aandachtspanne dan een goudvis te hebben. Daar gaan we op inspelen.

Nog nooit iets met Instagram gedaan? Of ben je er wel mee bezig maar weet je eigenlijk niet goed welke richting je op moet?

Wil jij ook betere foto’s maken met jouw camera en/of smartphone en meer consistentie krijgen in je Instagram feed? En hoe maak je nu eigenlijk zo’n leuke flatlay?

Na deze workshop ben jij een pro!

Tijdens de workshop neem ik je mee in mijn proces van het maken en plaatsen van een goede foto, maar vertel ik je ook hoe je bijvoorbeeld hashtags gebruikt en hoe je zorgt voor engagement. Ik geef je hierbij handige en unieke tips en tricks, waar je ook écht wat aan hebt zodat je meteen jouw Instagram een boost kan geven.

Wat ga je leren? In de workshop gaan we met veel verschillende onderwerpen aan de slag:

 • Het opzetten van je Instagramprofiel en het maken van een stappenplan
 • Wat voor content je gaat plaatsen en hoe je interessante content maakt
 • Hoe je content in kan plannen
 • Hoe je betere foto’s maakt (ook voor smartphone)
 • Alles over foto’s bewerken en filters
 • Hoe je een mooie flatlay maakt
 • Alles over Instagram stories
 • Alles over hashtags en hoe je die gebruikt
 • Hoe je meer engagement krijgt
 • Statistieken bekijken
 • Hoe je kan adverteren op Instagram
 • Mijn persoonlijke tips & tricks die ik bij elke foto toepas
 • Mijn persoonlijke do’s & don’ts

We gaan samen aan de slag én ik leer je hoe je een prachtige flat lay maakt.

Coaching traject

In plaats van een workshop kan je ook een coaching traject volgen, waarin we de onderwerpen in een aantal sessies behandelen, je veel ruimte krijgt om zelf te oefenen en om al je vragen te stellen zodat je jouw Instagram een boost kan geven. Het coaching traject is op maat, ik plan graag een kennismakingsgesprek met je!

Yes! Ik ben klaar om mijn Instagram een boost te geven! Hoe kan ik me aanmelden?

Voor het aanmelden of voor vragen kan je een mailtje te sturen naar nienkejolienphotography@gmail.com. Je krijgt dan alle praktische informatie toegestuurd. Tevens ontvang je een korte vragenlijst over jouw Instagram account. Ik bereid me dan voor zodat ik jou tijdens de workshop extra goed kan helpen.

De workshops vinden in principe plaats in de stad Groningen, maar in overleg kan dat ook elders zijn. Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwe data workshops: binnenkort beschikbaar.

Social media Take Over

Lukt het jou niet om elke dag met social media bezig te zijn, maar zie jij wel de toegevoegde waarde van actief zijn op Instagram en Facebook?

Geen paniek, ik ben ook in te schakelen voor social media beheer. Dan ondersteun ik je bij het beheren van jouw social media of ik neem het volledig voor je uit handen zodat jij je op andere belangrijke dingen kan focussen.

Je kan me inschakelen voor bijvoorbeeld één dag per week of meerdere dagen. Dit kan voor een langere termijn, maar ook voor een kortere periode of campagne bijvoorbeeld. Ik bedenk, maak en plaats content op Instagram en Facebook, ik verzin bijschriften, zorg voor engagement, onderhoud interactie met jouw volgers én ik zorg dat je accounts er goed en professioneel uitzien.

Je kan altijd contact met me opnemen voor meer informatie, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

 

Instagram advies speciaal voor makelaars

Instagram is met maar liefst 1 miljard gebruikers een ontzettend interessante marketing tool voor je bedrijf om in te zetten.

Ook wanneer je vastgoed/woningen verkoopt en aankoopt.

Ik heb een aantal jaren gewerkt in de makelaardij in de stad Groningen. Bij deze bedrijven hield ik ook de Instagram accounts bij. Maar ik zag dat er maar weinig mee gedaan wordt en dat veel kantoren Instagram (maar ook Facebook bijvoorbeeld) er maar een beetje bij doen.

Omdat het moet.

Ik weet uit ervaring dat je als makelaar nog zoveel duizend andere belangrijkere dingen hebt te doen. Social media blijft liggen.

Dat is zonde, want met zoveel actieve gebruikers is het dé plek waar je moet zijn.

Ik geloof dan ook dat je als makelaar actief moet zijn op social media en niet alleen je aanbod van te koop staande woningen moet spammen.

Want wees eerlijk… stiekem doe jij dat ook, toch?

Er valt alleen veel meer winst te behalen op dit gebied. Want die (potentiële) klant of kijker zit op Instagram!

Voor mij was het niet meer dan logisch om vastgoed en mijn passie voor fotografie en Instagram te gaan combineren. Daarom heb ik speciaal voor makelaars een Instagram workshop ontwikkeld, helemaal gericht op de makelaardij en vastgoed.

Liever één op één advies waarbij we samen eens uitgebreid naar het Instagram account van jouw kantoor gaan kijken? Dan kan ook! Informeer dan even naar de mogelijkheden voor het coaching traject en het maken van een afspraak voor een kennismaking.

 

Tot snel!

 

Get in touch